Nu sunt o mare fană a bijuteriilor, port puţine sau chiar deloc. De obicei, rămân fidelă unei perechi de cercei şi unor inele- două la număr. În chiar acest moment, în materie de bijuterii, port doar un inel de argint pe mâna dreaptă primit cadou de la soră-mea de un St. Valentine’s care ne-a prins pe amândouă singure.

Asta nu înseamnă că nu îmi plac. Admir femeile care poartă multe bijuterii, care se joacă cu multe culori şi fac tot felul de combinaţii îndrăzneţe. Eu nu am atât de mult curaj. Valabil şi pentru culorile hainelor.  Mă ascund în culori închise. Rareori îndrăznesc mai mult şi atunci fără multe aplicaţii colorate, ci doar într-o culoare unitară, iar dacă se poate să fie totuşi o nuanţă mai pală e perfect.

Şi chiar şi aşa, de câteva zile mă tot uit la nişte coliere frumoase şi mă gândesc să mă ‘cadorisesc’ cu vreo două, că tot se apropie ziua mea. Nu ştiu care însă, aşa cum parcă mă reţine şi faptul că s-ar putea să nu le port apoi chiar dacă aş da nişte bani pe ele. Oricum, fie ce o fi, pun aici câteva poze, poate mă vor inspira pe viitor!

ImageImageImageImageImageImage

Foto credit: Meli Melo.