Astăzi, Joi, 18 Octobrie 2012 a fost ziua lui Ani. Ziua ei de naştere. 🙂

Ani este în clasa a III-a şi acesta este primul ei an de limba engleză. Profesoara a intrat în clasă, iar Ani a venit spre ea cu deja ‘tradiţionala’ ciocolată pe care unii elevi o oferă profesorilor cu această ocazie. Motiv pentru care s-a cântat Happy Birthday pentru prima oară în clasa respectivă. Toată lumea s-a ridicat în picioare şi a cântat tare, tare de tot ‘Happy Birthday, Ani!’ ca în final să aplaude cu bucurie momentul şi, bineînţeles,  să o aplaude şi pe Ani care a crescut cu încă un an.

Ani este roşcată: o culoare de păr superbă şi naturală. Are doi dinţişori stricaţi în faţă, dar zâmbetul ei larg de astăzi când a împlinit 9 ani mi-a îmbunătăţit ziua considerabil şi a fost cel mai frumos din câte mi-au fost date să văd recent! De fapt, toată fericirea aceea datorată faptului că ei îi cântăm pentru prima oară ‘La mulţi ani!’ în engleză m-a impresionat puternic.  Atâta bucurie sinceră, din tot sufletul, pentru un lucru simplu…atât de mult entuziasm mi-a făcut dor de copilărie!

Oare eu mă bucuram la fel când eram mică, de ziua mea?! Acum ştiu sigur că nu apreciez deloc ziua respectivă! Aproape că nu are nicio semnificaţie, în afara faptului că mi-aş dori să sar peste ea în fiecare an!

La mulţi ani, Ani! Să creşti mare, sănătoasă şi frumoasă şi să nu uiţi niciodată să te bucuri mereu cum te-ai bucurat astăzi!

P.S. Mă bucur ori de câte ori găsesc puţină inspiraţie într-un copil! Azi am avut ce învăţa de la Ani! 🙂