Am primit azi mail-ul oficial de la Editura All cu răspunsul afirmativ pe care mi-l doream mult, mult de tot!

Nu eram sigură că va fi unul afirmativ căci le-am scris mail ieri seară şi nu ştiam exact dacă înscrierea era până la data de 17 februarie sau includea şi ziua respectivă. În rest, toate bune, blogul meu are deja un an şi aproape 2 luni şi ideea care a stat la baza fondării lui a fost aceea de a scrie aici despre cărţile pe care le citesc. Oricum, se pare că au fost nişte griji nefondante căci răspunsul a fost de partea mea!

Astfel că anul acesta sunt şi eu vALLuntar. 😀  Şi mă bucur enorm că am aflat şi eu despre această campanie la timp!

Ca să mă explic puţin, iată despre ce vorbeam până acum…!

Este vorba despre ediţia a II-a a campaniei vALLuntar prin intermediul căreia bloggerii citesc şi plantează copaci. „Mai multe cărţi, mai multe şanse” este titulatura oficială. Voi primi două cărţi în aceste zile, cărţi pe care eu mi le-am ales de pe site-ul http://www.all.ro şi pe care le voi parcurge până în data de 23 martie. De asemenea, voi scrie două recenzii despre aceste lecturi aici pe blog, tot până la data respectivă. Feedback-ul pe care îl va primi fiecare recenzie a mea este unul important: dacă am mai mult de 15 comentarii per articol, un copac va fi plantat.

„Mai multe cărţi, mai multe şanse” este o campanie cu sprijinul Romsilva

https://i0.wp.com/www.allcafe.ro/wp-content/uploads/2013/02/afis-campanie-vALLuntar-2013-low-res2.jpg

În cazul în care sunteţi curioşi să aflaţi ce cărţi mi-am ales, precizez că am optat pentru Cum se educă fetele în Boemia de Michal Viewegh şi  Manazuru de Hiromi Kawakami.

De abia aştept să îmi ajungă coletul şi să mă apuc de treabă!

Pentru mai multe detalii: http://www.allcafe.ro!

p.s. Şi tot la capitolul micilor bucurii de luni, azi am primit primul bucheţel de ghiocei de anul acesta! 🙂