Vă spuneam în acest post că eram foarte fericită atunci când am primit răspunsul că voi fi şi eu vALLuntar anul acesta. Tot acolo găseaţi detaliile acestei campanii minunate.

A fost prima campanie online destinată exclusiv bloggerilor în care am fost implicată  şi mi-am respectat angajamentul citind cele două cărţi primite prin curierat de la editura All şi scriind despre ele pe acest blog. Postările mele le găsiţi aici şi aici. Este vorba despre Manazuru şi Cum se educă fetele în Boemia.

Din fericire, am reuşit să adun numărul de cel puţin 30 de comentarii la timp astfel că 2 copaci au fost plantaţi şi în numele meu. Am decis ca de cei doi copăcei ai mei să se ocupe cei de la All. Aceştia au fost plantaţi în Snagov zilele acestea. Eu nu mă pricep foarte bine la plante şi nu am vrut să risc nimic. 🙂

Găsiţi mai multe imagini de la această activitate aici

Le mulţumesc pe această cale tuturor celor care mi-au lăsat comentarii, iar dacă sunt doritorii prin preajmă cu cel mai mare drag vă recomand să citiţi aceste cărţi şi eventual să le achiziţionaţi de pe site-ul editurii ALL.

Ca o concluzie, vreau doar să subliniez rezultatul final al acestei campanii: 522 de cărţi citite, 632 de copaci plantaţi şi 10.607 de comentarii. Pentru mai multe detalii, intraţi pe acest link!

Este o iniţiativă demnă de lăudat şi sper ca la anul să particip din nou la această campanie, iar rezultatele să fie la fel de minunate. Felicitări All şi felicitări multe tuturor celor implicaţi!

🙂