Pe facebook văd multe chestii. Şi de toate mă minunez.

În seara asta am văzut un tânăr care i-a compus o melodie fostei sale iubite, a postat-o la el pe facebook-ul personal, a urcat-o şi pe youtube şi îşi arată aşa, în văzul lumii întregi iubirea, doar, doar se va (re)întoarce fata la el!….ceea ce eu sper ca ea să nu facă, nu de alta, dar tânărul ăsta îi cere iertare greşit. GREŞIT GRAMATICAL adică: „iartămă!”

Băiete, să-mi fie mie cu iertare, nu ştiu cum aş putea să îţi spun ca să nu te jignesc, dar tu eşti un agramat şi fata asta, dacă o duce capul cât de puţin, nu îşi va dori aşa ceva. Aşadar, în loc să impresionezi pe toată lumea cu gestul tău minunat, impresionezi prin altceva….repet, melodia pe care a compus-o se numeşte „Iartămă!”

Şi pe când uşuram eu liniştită că „pfff….ce bine că eu nu am avut parte de aşa ceva !”, mi-am amintit că mă înşel amarnic. Ştiu că sunt pretenţioasă, deci şansele ca să dau peste un agramat sunt mici, dar chiar şi aşa, nu prea poţi să eviţi locul ăla magic de unde poate sări iepurele în calea ta…genul de iepuraş care uită să pună cratimă sau un i acolo unde trebuie.

Momentul adevărului: m-am întâlnit la un moment dat cu un tip care îmi trimitea mesaje cu mult prea puţini i. Şi nici nu ştiţi ce greu mi-a fost să mă abţin să nu îi trimit mesajele înapoi, gata corectate! De pe la al doilea sms pe care l-am primit de la el, am ştiut că nu se pune problema de o relaţie pe bune. Se pare că mi-am refulat întâmplarea destul de puternic încât cu greu mi-am amintit de ea!

Culmea ironiei, băiatul respectiv rămâne, dintre toţi de până acum, şi cel mai frumuşel cu care m-am întâlnit. :))