Eşti bărbat? I-ai dat papucii unei femei?

Ştii ce trebuie să faci în continuare?

Să o laşi în pace!

1. Dacă tu o părăseşti înseamnă că nu o mai vrei. Punct.

2. Eşti egoist dacă o bâzâi în continuare ştiind că, în tot acest timp, ea încă mai are sentimente pentru tine.

3. Nu ai cum să ştii tu mai bine pentru ea sau cum să o faci să se simtă mai bine. Ai părăsit-o, se simte nasol. Nu mai ai cum să o dregi, iar faptul că îi dai semne în continuare nu o ajută prea tare. Chiar defel aş spune eu.

4. Femeile gândesc diferit. Tu dacă o cauţi, o cauţi ca să te asiguri că nu a depăşit relaţia cu tine, de curiozitate, eventual ca să vezi dacă,  în cazul în care te răzgândeşti, ea te va primi înapoi. Toate motive extrem de egoiste.

Ei bine, femeile gândesc altfel. E mai degraba aşa: „M-a sunat. De ce m-a sunat? Sigur i s-a făcut dor de mine. E clar că se gândeşte la mine. Mai mult ca sigur mă vrea înapoi! Nu a găsit pe nimeni între timp!” şi exemplele ar putea continua la nesfârşit. Se va interpreta fiecare apel sau sms. Fiecare cuvânt! Credeţi-mă! Sunt femeie, am aceleaşi tendinţe…

Ideea e că, îi oferi speranţe atunci când nu e cazul. Se crează aşteptări. Şi nu va depăşi deloc momentul căci îi vei oferi un „du-te, vino” emoţional de ţi-e mai mare groaza!

5. Nu ai dreptul să spui că ţi-e dor. Chiar dacă îţi e! Imaginează-ţi cum se simte persoana cealaltă! Adică ţi-e dor, dar tot tu te-ai despărţit de ea şi nici nu o mai vrei înapoi. 😐

6. Puţină empatie nu are cum să strice. Încearcă să te pui în locul persoanei respective. Vei vedea că a oferi speranţe atunci când tu nu vrei să mergi în aceeaşi direcţie e total greşit.

Mi se pare mult mai simplu să o rupi de tot şi să îţi laşi „papucii” ăia acolo unde i-ai plasat cu multă îndemânare, decât să te joci emoţional cu un om care suferă. Distanţa face minuni, şi cea fizică şi cea temporală.

p.s. Pentru a nu fi acuzată de generalizare, puteţi citi textul şi invers. Asta, bineînţeles, în cazul în care o femeie cu mult prea mult testosteron se comportă ca atare. 😉

p.s. 2 : Nu mi-a dat nimeni papucii recent. E un articol venit ca o concluzie în urma a  ceea ce am văzut mult timp în rândurile multor fete pe care le cunosc şi a bărbaţilor indecişi din vieţile lor. Mi-aş fi dorit să nu le fi văzut!