Nu sunt un om care merge în mod regulat la concerte. Am un grup de prieteni şi, noroc cu ei!, astfel mai ajung şi eu să descopăr oameni faini care cântă bine! Şi care îmi şi plac enorm de mult!

Cea mai faină cântare la care am fost s-a întâmplat anul trecut prin februarie.  E vorba despre muzică reggae! Am fost cu gaşca după o zi mai proastă decât cea din 18 iunie, anul curent! Eram cu ochii umflaţi de plâns şi mega obosită, dar câteva ore ascultându-l pe omul ăsta au fost un remediu minunat! La fel şi dansul! Ladies and gentlemen, G. Ras!

Îmi amintesc şi acum că am plecat de acolo cu un vibe foarte pozitiv. Şi nu doar eu, toată lumea!

Apoi, ar mai fi un concert recent, luna asta, în iunie. Este vorba despre Akua Naru. Nu auzisem de ea şi mi se şi părea cam scump biletul: 30 Ron! Scump, în sensul că nu ştiam cum cântă sau dacă merită şi nu prea îmi venea să dau banii ăştia aşa! Irelevant de bani însă, aş fi dat şi dublu dacă era să fie, căci eram cu prietenii mei cu care nu mă revăzusem de ceva vreme. Dar nah, gândurile iniţiale nu aveam cum să le opresc!

Faza faină e că tipa cântă bine. Şi ea şi band-ul ei! Mi-a plăcut mult cum arăta Akua, şi fizic, şi ca prezenţă scenică. Mi-a plăcut şi mai mult cum arătau instrumentiştii! 😉 Şi nici nu credeam că o să-mi placă atât de mult un concert de muzică hip-hop!

Punctul culminant al concertului a fost când s-a cântat melodia Poetry:

Am găsit şi câteva video-uri de la concertul ei din Timişoara pe youtube (acolo unde am fost şi eu prezentă).

Enjoy!