…, futere de mamă, sau încă o vorbă din bătrâni care, pesemne, au ştiut, (şi pe bună dreptate!), ce să lase în urmă celor care vor veni după ei… sub forma unor vorbe de duh evident! Scuzaţi limbajul! Aşa ne-a fost transmis! *

Aşadar, mă aflu în soluţia ingrată de a spune că îmi pare rău că-s prea bună şi prea proastă şi că, de multe ori, am lăsat de la mine în relaţia mea cu anumiţi oameni! Îmi pare rău că nu pot să iau totul înapoi. Şi îmi mai pare rău, că deşi mai mică fiind, am încercat să îi învăţ pe unii ce înseamnă colegialitatea şi nu s-a prins nimic de ei!

grumpy cat strikes again

Adică eu, în bunătatea mea, ofer informaţii, împrumut cărţi pentru examene, dau sfaturi şi povestesc, ca apoi, acelaşi om pe care l-am ajutat şi care în stare-i infectă de om muuult sub mine (şi ca moral, şi ca nivel de cunoştinţe), la o adică, nu s-ar sinchisi să îmi ocupe locul, să îmi fure dreptul şi nici să nu mă salute apoi!

Şi ştiţi ce am făcut? Am salutat eu prima! Din punctul meu de vedere, lecţia continuă!

Şi mai cred că, poate, la un moment dat, viaţa le va oferi lecţii şi mai şi unor asemenea caractere infecte!

Quotation Zone

* conform dexonline.rofacere(a) de bine (e) futere de mamă prov. (obs.) generozitatea arătată altuia are adesea urmări nefaste pentru binefăcător.
foto