În cazul în care nu aţi observat şi nici nu a dat nimeni de veste prin lista voastră de prieteni virtuali pe facebook, vă spun eu: afară plouă! Din nou! Şi din păcate!

În general nu am probleme cu ploaia. Adică o pot suporta, dar când ştiu că se apropie iarna şi că ploaia asta de toamnă e corelată şi cu frig şi cu întuneric, apar şi problemele mele.

Cea mai mare e aia cu lipsa de spor în toate, eventual şi zile în care mă simt down (mai ales dacă e şi perioada sensibilă a lunii), umiditatea aerului, umezeala de peste tot, noroiul de pe jos, băltoacele şi, ca să fiu sinceră până la capăt: căratul umbrelei.

Mie îmi plac umbrelele. Sunt chiar cool umbrelele în general! Mi-e drag de ele, nu zic nu! Îmi plac cele mai mari, mai voluminoase. Mi se par mai elegante şi pe langă asta, au si marea calitatea de a fi mai rezistente. Rezistă în timp şi rezistă şi vântului. Dar mi-e greu să le transport. Cele mari nu intră într-o poşetă şi trebuie să fiu mereu atentă pe unde le pun, să fiu atentă să nu le uit sau pierd şi să fiu atentă şi cu ce mă îmbrac. Adică, sincer chiar nu ştiu, că nu sunt chiar deloc o fashionistă, dar se asortează umbrela la ţinută? La pantofi sau la palton? Are vreun sens să o asortăm? Eu, dacă am o umbrelă mare curcubeu (şi chiar am!), cum aş arăta dacă aş purta un palton colorat şi cu pantaloni într-o altă nuanţă? Ar arăta cam prea vesel, nu?

Noroc că am timp liber să cercetez! :)) Am căutat câteva ţinute cu domnişoare „surprinse” în timp ce plouă, cu umbrelele-n dotare! M-am uitat atent la poze şi din ce văd pe aici, lumea cam asortează umbrela la ţinută, iar dacă umbrela e colorată, ţinuta e monocromă!

Ah, da, în prima poză nici nu se vede umbrela, dar am pus-o că e în imagine un câine frumos! 🙂

Rain outfit

Singing in the Rain

#MarcJacobs rain outfit

umbrella under the rain  #outfit #look #streetstyle #fashion #umbrella #rain #fashionblogger

""rainy day

Why not mexico...: Rainy outfit inspiration

Look for a rainy day #lluvia #rain #outfit

The Hourglass- Such a cute rain outfit!

Şi asta e fără umbrelă, dar merge pe timp de ploaie, dacă avem în vedere încălţămintea. În plus, mi-a plăcut mie prea mult toată combinaţia vestimentară ca să renunţ la imagine.

atlantic pacific hunter rain raniy red white blue coach

Când plouă vara:

a lesson in how to look stylish in the rain - a requirement for Irish Summers

sursă foto