Mă trezesc de dimineaţă, pe la 6 şi 10 minute. De fapt, şi 15 minute…20, 25…35, uneori chiar 40! Pfff…şi atunci să vedeţi disperare! Că la 7 trebuie să fim în oraş. Eu cu taică-meu! De prin altă cameră o aud pe maică-mea strigând: „Nu uita să-ţi iei pachetul!” 😐 I mean, am locuit 5 ani fără ei, dintre care juma’ de an  în Franţa. Habar nu au ce am mâncat şi cum am supravieţuit, iar acum mă stresează să-mi iau pachetul! :)) Naveta de la noul loc de muncă e una mai lungă, adică mult mai lungă decât ce făceam până acum. Aşadar, de vreo 2 săptămâni umblu cu pachete de mâncare în geantă:

Prima oară merg cu maşina cu taică-meu. Apoi am un autobuz, apoi am un microbuz şcolar. La 8.20 ajung şi eu unde trebuie, adică la şcoală! (şcoala începe de la 8.30)

La întoarcere e şi mai complicat! Aş putea pleca fie cu trenul, iar apoi cu un alt autobuz, cu o pauză de 2 ore jumate între cele 2 mijloace de transport. Sau aş putea să iau microbuzul şcolar, să schimb într-o localitate cu maşina unei colege, ca apoi să fac ocazie şi într-un final să iau un alt autobuz.

La partea cu ocazia sunt cam aşa:

Nu am stat niciodată mai mult de 10 minute să prind o maşină. Mulţi dintre şoferi nu-mi iau banii. Ba chiar mai mult decât atât,  un şofer mi-a dat până şi numărul lui de telefon. Am dat peste număr azi prin geantă! :))

Uneori şoferul microbuzului şcolar e drăguţ şi pleacă mai repede:

Uneori, nu:

Când ajung acasă:

sursă foto