Nu e un secret printre prietenii mei că eu nu mai am de foarte mult timp o emisiune preferată. O emisiune pe care să o urmăresc mereu cu drag, pe care să o aştept, să-i urmăresc traseul şi să mă regăsesc în ea.

Adesea, am impresia că producătorii emisiunilor tv crează programe care mulţumesc aceeaşi audienţă de fiecare dată, acelaşi public flămând de senzaţional, de kitsch, de umor ieftin, de scandal şi inestetice apariţii televizate.

Nu e ca şi cum cineva chiar ar ţine cont de ce s-ar vrea de fapt pe sticlă cu adevărat. Deschidem televizorul şi mutăm de pe un canal pe altul văzând, vrând-nevrând, aceleaşi feţe, aceleaşi voci care nu trasmit nimic de fapt, aceleaşi subiecte…la refuz!

Cristian- China Birta, inițiatorul BlogalInitiative.ro, are emisiune. E o trecere frumoasă dinspre blogging spre un nou alt domeniu! Şi surpriza plăcută de data aceasta e că, Brandu lu Chinezu e genul de emisiune care ţine cont de dorinţele şi doleanţele publicului său.

Aşadar, voi pe cine aţi vrea să vedeţi invitat în această emisiune?

Eu mi-aş dori foarte mult să le văd pe Medeea Marinescu şi pe Rona Hartner în postura de invitate! Datorită lor am fost cu adevărat mândră că sunt româncă atunci când am locuit în Franţa. Minunatele nostre actriţe erau invitate la emisiuni ale televiziunilor franţuzeşti, apariţiile lor culturale fiind constante şi îmbucurătoare, mai ales în întreg contextul defăimător la adresa ţării noastre. Îmi doresc să văd la televizor oameni care să inspire, care să transmită mesaje frumoase şi care să motiveze tinerii prin cuvintele lor şi să încânte auzul publicului prin poveştile lor de viaţă!

Dacă sunteţi de acord cu mine şi vreţi să aveţi un cuvânt de spus în acest sens, o puteţi face şi voi, susţinând emisiunea în scris, pe blogurile voastre şi exprimându-vă dorinţele legate de viitorii posibili invitaţi.

Haideţi „„să colorăm frumos”, împreună, o nouă emisiune care vrea să ne prezinte oameni şi lucruri care contează! Aşa cum trebuie!