Cuvinte scrise ieri seară, dar postate doar acum. Mi-a fost lene aseară şi am adormit imediat după.

Ieri am avut o zi proastă (adică joi). Atât de proastă încât dis de dimineaţă, de pe la vreo 6.30  eram deja gata deprimată: supărată pe viaţă şi pe cât e de nedreaptă şi pe faptul că mi se pare că merit mult mai mult de la viaţă decât îmi oferă ea acum.

Dar, vorba unor oameni mai mari decât mine, mereu e loc de mai bine, aşa cum mereu e loc şi de mai rău.

Joi seara am revenit la procesul meu de resemnare care e într-o deplină desfăşurare de prin octombrie.

Vă amintiţi de pisici. Vine marţi soră-mea acasă şi mă întreabă serioasă dacă mi-am pupat pisicile când am venit de la lucru. Nu obişnuiesc să le pup, dar le mai mângâi din când în când atunci când sar pe mine. Mi s-a părut bizară întrebarea, credeam că aveau urme de ruj pe blăniţă.

Am întrebat de ce mă întreabă asta şi mi-a spus aşa: „Nu ştiu, dar mâţii miros foarte tare a parfum şi credeam că e de la parfumul tău!”

Eh, lucru corect! Într-adevăr e de la parfumul meu, dar lucrurile s-au petrecut altfel: parfum pe pisici aici!!!

Că tot suntem la capitolul pisici. Noi le hrănim la fel. Adică nu facem diferenţe între ele. Una e mare, albă şi pufoasă şi chiar acum e pe laptop în timp ce eu mă chinui să scriu aici şi se alintă pe lângă degetele mele…. Iar cealaltă e mică, neagra, năzuroasă şi slabă.

Panică!

Aia mică şi neagră sigur nu o duce mult, mai ales că la mama mea tot ce nu îi gras şi frumos, automat nu e şi sănătos. Dovada: proiectele vieţii ei- eu cu soră mea! :))

În fine, noroc cu vecinii. Ne-a luminat şi pe noi unul. Mâţa mare, albă şi pufoasă e motan de fapt. 😐 😐 😐

Ne-am uitat şi noi în zona „acuzatoare” şi aşa e! Chiar e băiat! Iar aia care nu creşte e fetiţă. Acum ne-am calmat şi ne-am dat seama ce se întâmplă cu adevărat.

Azi am ieşit în oraş cu alte 9 femei. Eram 10 la masă şi o sărbătoream pe organizatoare ieşirii. Organizatoare care mi-a mărturisit că nu se dă în vânt după zodia Fecioară. Că fecioarele sunt prea nu ştiu cum, că se bucură că fetiţa ei s-a născut Gemeni şi nu Fecioară.

A rămas azi şocată. Nu exagerez! Şocată din seria „gură cască” la propriu când a realizat că, la masă, din cele 9 prietene ale ei 8 erau fecioare.

Da, da, da: am fost 8 fecioare azi la masă. :)) S-a vorbit mult!

Am ajuns şi acasă în cele din urmă şi surpriză: mă aştepta un cadou. Doar aşa că sunt drăguţă cu oamenii în general. Şi am primit o ciocolată şi o cutie mare de capuccino, dar ştiţi ce îmi place cel mai şi cel mai mult? Plasa în care au fost puse: Burberry!!! Şi nu e fake. E o plasă Burberry originală şi are toate carourile la locul lor!

Cât despre Black Friday, eu una mi-am cumpărat o maşină automată de spălat de la emag. De luni începând voi fi fericita proprietară. Nu am luat-o foarte, foarte ieftin, dar tot am scos un -400  ron la ea ceea ce e destul din punctul meu de vedere. Şi da, am verificat preţurile înainte şi în alte părţi şi pe la ei, online şi offline şi aş fi ajuns la 1500 ron sau 1600 ron pentru maşina care mi-ar fi trebuit mie. Aşa, am dat 1099 ron şi mai vreo 87 ron la un plus de garanţie.

No regrets! Sunt chiar mândră de achiziţie, deşi cei din jurul meu încearcă să mă influenţeze negativ în acest sens. I mean, da, puteam să iau o maşină automată şi la 500 de ron, dar nu am vrut! PUNCT!