1. Mă bucur că m-am făcut blondă la loc. Doi an de blondo-şaten indecis şi spălăcit nu mi-au oferit prea multe în sensul că nu-mi plăcea cum îmi stă în nicio poză. Jumătate de an nu am mai fost vopsită deloc. Totuşi, lumea nu s-a convins încă de faptul că blondul nu e culoarea mea naturală. Probabil din cauza şatenului deschis.

2. Am participat ieri la o întrunire a profesorilor de engleză şi a fost fain în sensul că am avut şansa să revăd nişte oameni pe care îi admir şi pe unii pe care nu i-am mai văzut de ceva vreme. Aah, da, am cunoscut şi ceva lume nouă.

3. Am ajuns să mă întorc de acolo cu maşina unui fost iubit. Şi nu maşina era doar  a lui, era şi el la volan. Dacă acum 3 sau 4  ani nici nu îmi puteam imagina aşa ceva şi îi doream tot răul din lume, mda, inclusiv un accident de maşină şi toate calamităţile naturale posibile, plus alte „binefaceri” din astea, am ajuns să îi accept invitaţia de a mă duce acasă. Adică chiar aş fi părut penibilă să refuz: „Mda, merg acasă, dar uite, prefer să fac ocazie şi să mă urc în maşina unor necunoscuţi cărora să le dau bani, decât să merg cu tine…” Cam aşa ar fi fost replica mea de refuz, probabil că aş fi putut refuza mai bine spunând că trebuie să-mi cumpăr medicamente sau să mai fac nişte cumpărături, dar chiar nu-s o mincinoasă bună. Nu am fler din ăsta. Aş fi fost şi mai penibilă. Punct.

M-am reîntors cu el. Şi nici nu a vrut să-mi ia banii pe drum.

Nu am fost doar noi doi în maşină astfel că nici pe drum nu a lâncezit conversaţia şi nu au fost momente goale.

4. Un pahar de vin cald cu portocale fierte prin el (pentru aromă), lumina stinsă în cameră, doar luminiţele beculeţelor pentru pomul de iarnă aprinse şi cu „motoraşele” pe lângă mine + o carte sau un film bun, ceva dulce şi un pat răvăşit. Asta îmi doresc eu pentru decembrie. Şi am tot contemplat imaginea asta în ultima vreme. „Motoraşele” sunt pisicile mele mici care torc foarte zgomotos. Nici nu pot să înţeleg cum de iese atâta sunet din nişte micuţe ca ele! 🙂

5.  Am văzut şi eu Despicable Me 2 şi mi-a plăcut foarte mult. Despicable Me 1 nu l-am văzut decât pe jumătate. Mă uitam mai cu o persoană şi nu m-a lăsat să-l termin. Cumva, poate din cauza persoanei alături de care mă uitam, nu i-am oferit multă atenţie şi nici nu m-a impresionat. O să-l reiau singură într-o zi şi o să-l termin. Un alt film pe care l-am văzut recent este Edward Scissorhands. E vechi filmul, dar eu mereu l-am evitat crezând că e  trist şi de groază. Nu e aşa. Are la bază o poveste foarte drăguţă, e şi un pic trist, dar de groază nu e deloc.

Despicable Me 2Edward Scissorhands

M-am uitat şi la câteva episoade din Gilmore Girls căci eram mare fană, dar habar nu am cum s-a terminat seria. Oricum, Gilmore Girls chiar e un serial bun, indiferent de anii care au trecut când mă uit la un episod simt că parcă a fost ieri şi reuşesc să mă rup de tot ce-i în jurul meu. Foarte, foarte catchy! 🙂

Gilmore Girls and Freaky Friday

6. Nu mai vreau să mă duc în Timişoara. Deloc! Eu, care nu-mi imaginam weekend fără acest drum sau o luam razna pe câmpii dacă nu mergeam acolo o dată la două săptămâni în primul meu an departe de oraş,  am ajuns acum să nu mai vreau să aud de aşa ceva. Pur şi simplu nu mai vreau să văd Timişoara! La fel de tare cum nu mai vreau să-i mai reîntâlnesc nici pe unii oameni care m-au făcut nefericită de-a lungul timpului. Aici mai am puţină muncă de convingere de făcut că unii nu vor să priceapă lucrul ăsta.

7. La LIDL se face pâine bună.

8. Mă bucur că a reînceput sezonul de pomelo! 😉