1) Okay, aflai şi eu, cu întârziere ce-i drept, adica în această minunată seară, că ziua de astăzi a fost Blue Monday. Şi pe bune că, de când m-am trezit azi-dimineaţă, mi-am dorit să se termine cât mai repede.
Dar asta pentru simplul motiv că nu am putut să dorm noaptea trecută. Şi mi-a fost atât de somn azi dimineaţă că, atunci când am ieşit pe poarta casei, mi-am pus în tomberon căciula din mână. Şi i-am spus tatălui meu în maşină că nu ştiu unde a dispărut! :))
Noroc cu omul care a dormit bine! S-a dus şi mi-a scos-o de acolo! Iar eu mi-am pus-o pe cap bine merci, de parcă nu fusese într-un loc nu prea curat!
Şi totuşi, se pare că, 3 ore de somn la bord au fost suficiente pentru a lucra azi cu spor de la 6 a.m. la 6 p.m.

Şi nici acum nu mi-e somn, dovada că, iată, am puţin timp şi pentru blog!

Iubesc zilele active şi toţi oamenii cu care interacţionez în ele!

Aşă că, tu, albastră zi de luni, să ştii că eu credeam că poţi mai mult decât atât! 😉

În altă ordine de idei, şi de dragul exerciţiului, pot să pun problema altfel.

Adică tot despre ziua de astăzi, după cum urmează:

2) Cum a fost Blue Monday pentru voi?

Eu am fost insomniacă (3 ore de somn), workaholic (6.30 a.m- 6.30 p.m.), slightly distressed, dar de partea aia s-au ocupat cei mici că m-au aşteptat elevii de-a 6a cu un „Iubim engleza şi pe doamna profesoara!” pe tablă şi, într-un mod surprinzător, comunicativă!
Conform prostului meu obicei, iarăşi le-am zis copiilor doar un „mulţumesc”.
Am aflat în seara asta că este/a fost Blue Monday …şi mai spun atât: nu-i albastrul cel mai albastru, ca să zic aşa, căci eu, azi, chiar am purtat nişte cizme albastre! And my feet were happy! :))

….

Sau:
3) #feelingnotsoblue!