Prima zi de vacanţă s-a suprapus cu ultima zi din ianuarie, aşadar, cel mai minunat mod de a scăpa de această lună a anului care mie nu îmi place!

February

Şi am făcut aşa:

Mi-am tras larg perdelele să-mi intre mai multă lumină în cameră că am citit zilele astea că nordicii sunt cei mai fericiţi pentru că ştiu să aprecieze lumina, pe care nu o au dintr-un mult prea plin, dar care, atât cât este, este exploatată la maximum!

Apoi am mâncat la mic dejun nişte ciocolată nemţească. Acum beau un ceai verde chinezesc şi mă uit pe site-uri diverse de vacanţe, caut ba un city break, ba un weekend pe undeva, departe, dar nu chiar atât de departe pe cât aş vrea eu. Că dacă ar fi după mine, eu aş vrea cât mai departe, numai ce m-am visat zilele trecute în China în chiar Beijing, par example. Dar nu se ştie niciodată, nu? Poate că o sa ajung acolo vreodată, eventual după ce o să văd toată Europa!!!

Modern Beijing

Aşa, printre altele, ieri seară mi-am făcut planuri de călătorie cu un tip. Din seria „te îmbeţi cu apă rece”! Că eu ştiu că nu o să-l iau cu mine în vacanţele mele, iar el ştie că eu nu o să dau curs invitaţiei lui, acolo unde este el acum! Dar chiar şi aşa, deşi ştiam că sunt nişte minciuni în aer, şi din partea mea, şi din partea lui, tot mi s-a părut drăguţ! Acum mă gândesc că nici el nu m-a crezut pe mine, nici eu pe el,  în tot acest timp în care fabulam împreună nevoie mare! :))

O să termin o carte astăzi, o să fac curat! Şi o să mă hotărăsc dacă merg, sau nu, la munte, săptămâna viitoare!

On Mountain Time.....that's how we roll when we enter the Snowshoe Mtn