Continui saga locurilor ratate tot cu Franţa şi mai adaug pe această listă tristă încă trei oraşe! Prin toate am trecut de 4 ori, cu trenul, dar nu am apucat să le şi văd aşa cum ar fi trebuit!

Montelimar

Montelimar, France. They have awesome kayaking there.

Valence

Valence, France

Lyon

Lyon Travel Advice

În drum spre Spania, am mai trecut şi prin Narbonne şi Perpignan:

Narbonne, South France

Perpignan, France - used to live right by this!

Spania am văzut-o de la nord la sud pe toată, dintr-un autocar. Ruta propriu-zisă a fost Avignon- Granada, cu oprirea finală în Alcala la Real! Aşadar, am ratat, urât de tot, Madrid-ul şi chiar şi Granada, deşi am fost găzduită foarte aproape de ea. Cei pe care îi vizitam erau pasionaţi de shopping, nu de vizitarea unor locuri turistice! 😦

Menţionez:

Bilbao (cel mai mare regret legat de Spania!). Am stat câteva ore bune acolo, pe când era aproape noapte, conversându-mă, în franceză, cu un spaniol care mergea spre Granada.

Pintxopote. Bilbao, Basque Country

Madrid (unde am poposit un total de 4 ore, timp în care m-am familiarizat cu autogara!)

Gran Vía, Madrid. (Spain)  I stayed in Madrid in late 90s for a couple of days.  Would love to stay there for longer!  Such a fun city!

şi Granada (am fost atât de aproape de Palatul Alhambra – 10 zile, ca să fiu mai exactă, petrecute la o distanţă de 57 de km! şi nu mi-a fost dat să îl văd!)

Granada, Spain, via Flickr.  Spent a day walking here in 2000 with a good friend, Curro, who showed me his hometown.  Beautiful memories.

Granada Alhambra, Spain  Beautiful!!!

Sănătoasă să fiu, putere de muncă să am şi voi recupera eu, la timpul potrivit, tot ce am ratat până acum! 🙂

sursă foto