De 8 Martie, ca mai în toţi ultimii ani din trecutul apropiat, am primit multe flori. Flori simple sau în buchet, în ghiveci, şi moarte (cele tăiate) şi vii. De fiecare dată, m-am bucurat mult pentru ele! Şi vă mulţumesc!

Mai apoi, of, marele meu regret: am primit şi ciocolată, şi praline! Toate din acelea bune! De fapt, toate sunt de la foarte bune în sus, iar eu, ei bine, eu sunt la dietă şi nu mă pot atinge de ele! :)) Sincer vă spun, spanacul nu a avut niciodată un gust mai bun!

spanac-tile

Şi pentru că sunt şi eu femeie, încă una care încearcă din răsputeri să facă economii şi, din păcate, nu îi reuşeşte, azi, din click în click, m-am trezit că am comandat pe net nişte hăinuţe. Să fie acolo!…că de purtat, poate doar la vară. Eu mă cam pregătesc intens de sezonul de nunţi ce va să fie căci s-au anunţat cam multe pe metrul pătrat!

Ei bine, comanda am făcut-o la Mango outlet şi am înţeles că hainele vin direct din Spania. Am o colegă la locul de muncă care mereu face lobby site-ului şi am zis că azi e ziua cea mare în care să-mi încerc norocul! Aşadar, cu 35 de euro (incluzând taxa de colet) am comandat o rochiţă şi un sacou. Următoarele:

rochie catifea metalicasacou mango

Sper să fie de bun augur acest pas iar, dacă totul decurge bine şi îmi place, o să-mi mai fac de cap pe acest site! Atât cât să mă ţină cardul, evident! :))

Încă ceva, dragi femei iubite: „La mulţi Ani!”. Cel mai mult şi mai mult, de ziua voastră, vă doresc să vă respectaţi şi să fiţi respectate, să aveţi grijă mereu de sufletul vostru şi de voi, mult curaj de fiecare dată şi multă încredere în tot ceea ce faceţi alături de un veşnic optimism fără de margini! Să fiţi iubite!

GOOD DAY - Happy Women's Day