E o perioadă în care nu am prea scris multe pe aici. Drept să spun, nu am mai făcut multe pe niciun plan. Mi-am cam pus viaţa pe pauză în ultimele luni şi nu a meritat, nu de alta dar,  în tot acest timp, nici nu am ajuns la un anumit rezultat pe care mi-l doream.

De citit, în schimb, am citit. Cred că, atât cât ne priveşte pe mine şi pe acest nou an,  singurul plan în care picăm de acord este acesta. În rest, 2014 îmi cam dă bătăi de cap şi nu mă lasă să mă ţin de lista mea de rezoluţii.

Challenge-ul meu de pe goodreads.com este unul de 25 de cărţi dintre care 10 sunt deja citite şi alte 3 începute (2 din astea vor fi terminate săptămâna asta, sper eu!).

control paste

Ce înseamnă asta? Înseamnă că stau mai bine ca anul trecut pe vremea asta şi că sunt şi cu 5 cărţi în avans! Mai înseamnă şi că mai am de scris aici despre alte câteva cărţi, dar că încă nu m-am adunat şi organizat frumos în cuvintele necesare. Urmează să…!

Până una alta, am găsit, în toată nebunia generată de gala Oscarurilor recente şi deja trecute, o super poză reprezentând o colecţie a tuturor rochiilor purtate de câştigătoarelor de Oscar pentru un rol principal. Îmi pare rău că nu îmi mai amintesc de unde am pescuit-o. Tind să cred că de pe pinterest.com- tărâmul minunăţiilor fotografice!

Enjoy!

oscar dresses