Sunt deja la a treia comandă în mai puţin de câteva săptămâni. Semn că m-au prins bine aceste cumpărături virtuale care, totuşi, se materializează atunci când obiectele dorite ajung prin colet în mâinile mele! Şi nu oricum, ci direct acasă, prin curierat!

Am început cu un sacou şi o rochie. A fost totul la modul serios, calitatea hăinuţelor a fost una superioară, preţul mai mult decât moderat. Am continuat cu o geantă nude, destul de mare. La fel, mulţumită nevoie mare!… iar la nici o zi de când am intrat în posesia ei, cardul meu a fost iarăşi supus unor tranzacţii online!

De data asta, aştept alte două rochii (negre ambele, ca şi precedenta!), un top şi un tricou (albastre). Sunt nerăbdătoare? Da, sunt! Ca la fiecare comandă plasată!… şi uşor, uşor încep să iubesc uşurinţa cu care pot să-mi achiziţionez noi articole vestimentare.

Nu sunt o fană a cumpărăturilor! Mereu se lăsa cu nervi, oboseală, transpiraţie, lipsă de chef. Ba mai mult decât atât, e vorba şi de moment. Sub impulsul unor cumpărături iminente, cumpăr orice, doar ca să mă scap şi, ajunsă acasă, mai observam din când în când că, de fapt, nu-mi plăceau lucrurile pe care tocmai dădusem bani. Spre ghinionul meu, clar!

The Wonders Of Online Shopping…

Online, mă uit la ele când vreau! Dacă am chef de cumpărături la 2 a.m., într-o noapte de nesomn, mi-e mult mai simplu să dau sute de clickuri şi să aleg câte ceva. Apoi, revin şi dimineaţa! Şi a doua zi! Dacă îmi rămâne-n cap, aia e! Clar, fac comandă pentru rochia respectivă! Descopăr în mine o plăcere în a cumpăra haine acum! Şi o mai mare plăcere în a-mi pune cardul la bătaie! Bietul de el! :))

Mai aveţi alte motive ca să vă conving de cât de fericită-s că am îndrăznit să comand haine online? Here they are:

Seriously, I know I have a problem but I don't even care.  Makes me so happy :)

online shopping, in store shopping, shopping shopping shopping.

Şi ultima, preferată mea! (feels me just right!) La propriu! :))

#onlineshopping. Because department stores don't seem to like their customers shopping braless, in stained sweats, drinking a glass of wine #ecards

I’ll keep you posted! 😉