Când eram mică nu am conştientizat această slăbiciune, dar acum mare fiind, o resimt. Aş purta mai degrabă ghiozdane în detrimentul genţilor şi al poşetelor. Mi se par foarte cool! Şi sunt atât de multe modele superbe că îi invidiez pe cei mici de nu mai pot că ei încă pot purta ghiozdane zilnic! :))

Wingler Fashion Colorful Cartoon Heart Unisex Canvas Shoulder Bag Handbag School Bag Backpack - A5 (blue)

10 backpacks that are cool AND functional

Vintage Flower School Book Campus Bag

DIY School bag. love the lace and mint - I'm sorry, but I just love these.

Am purtat ghiozdane până în ultima zi de liceu şi nu cred să fi trecut zi din viaţa mea de elevă conştiincioasă în care să nu port ghiozdanul după mine! În tot acest timp, nu înţelegeam celelalte domnişoare de vârsta mea care mergeau la liceu cu o poşetuţă în care înghesuiau cu pricepere vreo 2 caiete, carnetul de elev (sper!), trusa de machiaj, parfumul, portofelul şi telefonul mobil!… Moda pitzi e mai veche decât aţi putea să credeţi! Noroc că pe atunci nu erau telefoane atât de inteligente şi facebook, deci nu prea le vedeam la tot pasul.

school bag

ROXY Great Day Backpack. Love the way it looks like it is from antrhopologie or lucky brand.

rag & bone Canvas Backpack

Am purtat ghiozdane şi la facultate sau genţi cât mai mari în care să pot să-mi ţin cursurile şi cărţile. Apoi, în fiecare vacanţă, m-am asigurat că, fie am eu un ghiozdan pe care să îl pot căra, fie cei pe care-i vizitez au unul să îmi împrumute. Până şi astă-vară, din Sighet, m-am întors cu un nou ghiozdan la purtător: Nike, pe gri. De la vară-mea! În total am vreo 4 acum, toate de nuanţe diferite: roşu, verde, mov şi cel gri de care am spus mai sus! Şi chiar şi când nu le folosesc, tot le găsesc câte o întrebuinţare! Niciodată nu sunt goale ghiozdanele mele! Chiar în acest moment, unul cred că e plin de mărţişoare! :))

Most amazing backpack

Încă o chestie! De fiecare dată, când mă vizualizez într-o vacanţă, nu mă văd întinsă pe vreo plajă, stând la bronzat şi savurând un cocktail alături de prietene. Mi se pare chiar amuzantă şi plictisitoare alăturarea! Eu mă văd altfel: cu un ghiozdan în spate aş străbate la pas, rând pe rând, străduţele vreunui oraş european. Şi dacă se poate, mi-ar plăcea ca străduţele să fie cât mai vechi şi cât mai înguste!

Până una alta, e atât de fain sentimentul când cineva, văzându-te că treci pe stradă cu un ghiozdan în spate, te întreabă: „Gata şcoala pe ziua de azi?” :)) …deşi doar tu ştii câţi ani ai de fapt!

Şi să nu uit: cei mai dragi profesori mie, la universitate, erau o doamnă şi un domn care veneau, de fiecare dată, la cursuri, cu ghiozdane ticsite de cărţi indiferent de cum erau îmbrăcaţi. Şi pe bune, atât de buni şi de calmi erau oamenii ăia cu ghiozdanele lor cu tot!… De atunci mi-am zis şi cred cu putere în continuare că „oamenii cu cât sunt mai inteligenţi, cu atât sunt mai simpli!” Evident, cu un ghiozdan în spate! 🙂

later edit (sept.2014): am văzut ghiozdane foarte drăguţe, cu modele cu fluturi în magazinele Auchan.

sursă poze: Pinterest.com