Cât timp am stat în Timişoara nu exista primăvară în care să nu admir frumuseţea lalelelor ce împânzeau centrul şi, deşi făceam asta atât de des, de la an la an adică, nu le-am pozat niciodată şi nici nu m-am pozat cu ele! Cred că ştiţi despre ce vorbesc, da? E vorba despre poza tipică pe care şi-o fac multe domnişoare în centrul oraşului, pe lângă lalele.

Am profitat de ocazie săptămâna trecută şi am pozat şi eu frumoasele flori, am pozat şi palmierii şi, ce-i mai fain şi mai fain e că, am fost îmbrăţişată de Minnie Mouse! 😉

Undeva, pe lângă Operă, stau 3 oameni costumaţi în Donald, Mickey şi Minnie Mouse. Şi îmbrăţişează cu mult spor trecătorii. Când am trecut prima oară pe lângă ei tocmai îmbrăţişau o femeie mai în vârstă, iar eu mi-am exprimat „invidia” de faţă cu prietena mea spunând că şi eu aş vrea!Nu ne-a auzit nimeni! Faza drăguţă e că, la întoarcere, trecând tocmai pe acolo, a venit Minnie Mouse direct spre mine şi m-a îmbrăţişat tare, tare! Acum nici nu mai ştiu cine era mai entuziastă, eu că mă îmbrăţişează Minnie sau prietena mea, care îmi tot spunea că nu îi vine să creadă ce repede mi s-a îndeplinit dorinţa care fusese exprimată cu o oră în urmă! 😀

Am rămas totuşi cu o întrebare…aşa, pentru mine…sub costumul lui Minnie Mouse oare e o tipă sau un tip?…nu de alta, dar era cam puternică îmbrăţişarea! :))

Oricum, a fost un moment tare drăguţ. Conceptul de „free hugs” în plină stradă chiar aduce multe zâmbete pe chipurile oamenilor. Şi acum pot să spun că vorbesc din experienţa personală! :))

Din păcate poze din timpul îmbrăţişării nu am, dar cu flori, da:

142_8378 142_8388

142_8393 142_8375 142_8377 142_8381 142_8382 142_8385Superb! Nu-i aşa?