Nu ştiu voi, dar eu primăvara asta am luat-o uşor pe ulei cu hainele! Am descoperit minunea de site mango outlet şi mi-aş comanda o mie şi o sută de lucruri de acolo! Dacă aş avea atâţia bani, mi-aş schimba toată garderoba! Tot, tot, tot!

Aş arunca toate hainele pe care le am acum, pentru că simt că nu mă mai regăsesc în ele şi mi-aş cumpăra alte obiecte vestimentare doar aşa, pentru că-mi plac, pentru că le vreau şi pentru nevoia de schimbare…

Mi-aş cumpăra chestii fără să mai ţin cont de jobul meu căci în ultimii 3 ani doar aşa mi-am cumpărat chestii: să pot să le port la lucru, să fiu decentă, să nu arăt prea multă piele. Vreau să cumpăr lucruri fără să am grijă de toate astea, vreau ca fustele să fie scurte, ţinuta să fie rock şi ca atunci când le cumpăr să mă gândesc dacă sunt bune pentru mers la concerte, nu pentru şcoală, ne-am înţeles? :))

În apărarea mea, adaug că în chiar acest moment am la croitor o rochie nouă de modificat şi de făcut încă alte 3 fuste din nişte rochii pe care nu le purtam. Deci, ceva, ceva, fac în acest sens! Pe lângă ultima comanda de la Mango care a ajuns acum muuult timp, adică acum o săptămâna jumate! :))

Şi totuşi, mai jos e lista mea de wishlist pentru primăvara asta! Doar aşa, cu gândul şi cu inima…DEOCAMDATĂ! Adică până sunt gata cele de la croitor! :))

Quilted leather jacket

Two-tone leather jacket

COMBI LEATHER BIKER JACKET

Suede miniskirt

Asymmetric wrapped dress

 Printed dress with belt

Espadrille wedge sandals

Crystals and studs leather sandals

Am o colegă, în schimb, care experimentează exact acelaşi lucru! Dar ea, spre deosebire de mine, într-un impuls, chiar şi-a aruncat hainele pe care le avea şi abia apoi s-a apucat să-şi refacă garderoba! 🙂

O fi un fel de astenie de primăvară şi asta, mă întreb? Cine ştie, poate trece până-n mai…dacă stau cuminte! :))