M-a luat cu emoţii zilele astea că nu mai reuşeam nicicum să intru „înăuntrul” blogului şi să mai scriu câte ceva pe aici, vedeţi şi lipsa de activitate în ultima vreme. M-am învârtit tare de tot printre cookie-uri, cache-uri, cleaning data browser, cleaning history şi alte cele de am transpirat nespus că aveam impresia că o să-mi nenorocesc singură laptop-ul la ce experimentam pe el.

Google SSL Error https://www.google.com.my/search?q=cannot+connect+to+the+real+www.google.com&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=2ul9U-DlBMyJuASHqoHYAw&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1164&bih=623

Şi totuşi problema a fost aia simplă, că cică SSL error apare în primul rând când nu e ora trecută bine. La mine era, dar totuşi mi-a trecut prin cap mai înainte să mai verific o tură şi, fir-ar, iunie, 2014, ora 21.20, perfect până acum, da? Când mă uit mai bine, mai cu ochi albaştri, surpriză, scria acolo frumos tare că e marţi azi, şi nu miercuri. Am rectificat şi iata-mă, revenită cu forţe pe blog menţionând via Mozilla ce mi-a fost dat să trăiesc.

Pe Chrome încă nu am rezolvat problema, dar urmează! Acum îmi savurez reuşita!

p.s. mulţam fain, Sorin! Tu mi-ai spus din prima să fac asta, dar sunt femeie şi dacă nu mă complicam puţin mai mult, nu avea farmec, neintenţionat însă! :))