E Campionatul Mondial de fotbal acum, deci turneul de grand slam de la Wimbledon nu s-a făcut atât de tare auzit precum cel de la Roland Garros (în ciuda ţipetelor Sharapovei), dar Simona Halep se descurcă în continuare foarte bine şi astăzi chiar are meci. Aşadar, nu uitaţi, azi urmărim Halep vs. Lisicki (o nemţoaică, numărul 19 mondial) la ora 12:00 (la noi 14.00).

Şi încă ceva, Halep, din nou, a rămas cea mai înalt poziţionată jucătoare în turneu (caz similar turneului francez) după ce ieri Sharapova a fost eliminată de către Kerber. Mi-e ruşine să spun, dar m-am bucurat! 😀 Şi nu doar eu, mulţi comentatori au spus că acum, în sfârşit, va fi linişte pe terenurile de tenis.

Tot ieri, o altă surpriză majoră, campionul de la Roland Garros, Nadal, a fost eliminat şi el: zi nefastă pentru cei care au luat trofeul francez, ştiu! Presa a fost în delir căci a fost eliminat de un jucător adolescent (19 ani), practic no name, numărul 144 mondial a bătut numărul 1!!! Jucătorul se numeşte  Nick Kyrgios şi reprezintă Australia!

E din ce în ce mai evident faptul că un clasament precum cel WTA nu mai este un indicator al unui campion, iar surprizele nu ezită să apară! Să sperăm că astăzi nu vor mai fi astfel de întâmplări şi că numărul 3 mondial la femei va continua competiţia!

Hai Simona!

Simona Halep