Fuse şi se duse şi această ediţie a festivalului de la Sasca şi, ca o tradiţie deja, şi anul acesta au fost nişte headliners foarte cool! Pe care eu una i-am pomenit deja: aici!

Evident, pe mine nu m-au interesat toţi prezentându-mă la rockăreală doar sâmbătă, adică ieri, şi acolo cu o întârziere destul de mare. Am apucat să-i văd pe scenă pe Velosonics (semn că am ajuns după ora 10 p.m) şi Viţa de Vie pentru care de fapt m-am şi deplasat!

Deşi iniţial, în afişul festivalului, pentru ziua de vineri fuseseră anunţaţi doar Coma, Implant pentru refuz şi Goodbye to Gravity, lucrurile s-au modificat în timp, astfel încât, pe pagina de facebook oficială a festivalului a apărut o altă ordine:

Vineri: Aeon Blank, Implant pentru refuz, Goodbye to Gravity, Coma şi Roa (în această ordine)

Sâmbătă: The Different Class, The Case, Velosonics şi Viţa de Vie.

Nu a mai fost Pinholes, ci The Different Class şi The Case în locul lor.

Din câte îmi amintesc, anul trecut nu au avut loc astfel de modificări în program, daaar, în fine, chiar şi aşa, deşi mi-ar fi plăcut să cânte Roa sâmbătă,  sunt ultra mega fericită că, finally (insert drums playing here!) l-am văzut şi eu pe Despot! Nu vreau să mă manifest ca o adolescentă extaziată că nu-i cazul, nici vârsta, şi oricum nu am fost niciodată aşa, dar omul ăsta arată şi cântă într-un mare fel! De fapt, cred că e singurul solist vocal din Ro a cărei pagină de facebook o urmăresc cu sfinţenie!

untitled

Alte dorinţe de-ale mele legate de Rocker’s?

Mi-aş dori ca pe viitor să-i văd la Sasca pe Zdop şi Zdup şi Subcarpaţi.

Mi-ar plăcea să-i revăd pe Robin and the Backstabbers că, deşi anul trecut, nu am părut impresionată de performanţa lor, după festival, am început să-i ascult periodic şi au început să-mi placă, foarte tare chiar!

Şi mi-aş mai dori să mă organizez mai bine cu festivalul ăsta că acum un an am avut examen şi drum la Timişoara în aceeaşi zi, iar anul acesta am avut musafiri care m-au ţinut pe loc.

O chestie mişto: în 2013 i-am luat cu mine pe soră-mea şi pe taică-meu la festival, ieri însă am corupt un verişor. Soră-mea a regretat apoi că nu a venit. Vărul meu a regretat că nu am ajuns mai repede că văzuse o „bunăciune” (exprimarea îi aparţine) la festival şi a putut să o admire doar preţ de o oră, semn că la anul, în mod neapărat, trebuie să ne organizăm din timp! Şi sunt sigură că „bunăciunea” va fi tot acolo, că anul trecut a pus ochii pe ea taică-meu! =))

Rocker’s Challenge, să ne revedem cu bine!