Evident, ca un făcut, după ce am scris aceste rânduri, invitaţiile la nunţi nu lipsesc să apară!

Aşadar, vara aceasta eu am fost invitată (deocamdată) la trei nunţi. Două sunt confirmate deja, la una fiind chiar domnişoară de onoare. La cea de-a treia am fost surprinsă prin invitare. Adică, nu mă aşteptam (din nou!) şi încă procesez informaţia (sâmbătă seara mi-a fost înmânat plicul cu numele meu la purtător) şi tind spre un răspuns afirmativ dacă totul decurge bine în familie şi nu vom sta prin spitale în perioada respectivă (altă chestie pe care o procesez de câteva săptămâni).

10 x Wedding Survival Kit Muslin Favour by CandybuffetCreations 70p each Fill with  plaster  paracetamol  chewy  sweets  hairband  Tissues Mints Etc

Ca de obicei, de abia o aştept pe prima că mi-e dor! :)) Din octombrie nu am mai fost la o nuntă! Sper doar să nu-mi pierd entuziasmul până la sfârşitul lunii septembrie şi mai sunt curioasă dacă mai apare vreo nuntă pe interval…pentru că există şansa a încă două invitaţii!

Ce mă surprinde pe mine e însă veselia asta cu care se fac atâtea nunţi! Din câte am înţeles divorţul e în floare şi totuşi în preajma mea sunt enorm de multe nunţi (clar, nu sunt eu invitată la toate)! În altă ordine de idei, lucrurile nu stau la fel cu varianta botezului. Botezul a devenit ori foarte personal, cu un număr redus de invitaţi, ori inexistent: şi nu, nu mă refer la faptul că lumea nu-şi botează copiii, ci la faptul că nu se mai fac copii. Am participat la un botez cu dichis acum doi ani şi, dacă stau bine să-mi amintesc e cam singurul botez la care am participat în ultimii 10 ani…

Hmm, că tot am pus imaginea de mai sus, mă gândesc ca, pe viitor, să scriu câte ceva despre kitul de supravieţuire al unei domnişoare de onoare după ce mai adun puţină experienţă! :))

Aşadar, voi la câte nunţi participaţi vara aceasta sau aţi participat deja că ştiu că sezonul e deschis de ceva timp? Ce vă place sau nu vă place la nunţile româneşti?