La noi, cred că serialul a fost tradus prin Patria. M-am apucat de el acum 3 săptămâni în urmă crezând că voi reuşi să-l termin în doar 7 zile pentru că avea doar 3 sezoane a câte 12 episoade.

Nu a fost chiar atât de simplu! :)) În primul rând, până acum nici nu urmăream seriale de gen, de acţiune adică, cu CIA, agenţi secreţi, intrigă politică, armament, toate învârtindu-se în jurul unui personaj principal cu tulburări mentale. Apoi, totul era mult prea intens. Ori de câte ori, spre finalul unui sezon, credeam că e un moment de respiro şi apele s-au calmat, boum!, apărea o chestie mai mare şi mai complicată, deci mă-nţelegeţi, am cam atenuat ritmul vizionării episoadelor!

De recomandat, îl recomand la toată lumea sau iubitorilor acestui gen de serial. Oricum,  după ce am văzut ce se întâmplă în lume în această perioadă, totul din Homeland a ajuns să-mi pară foarte plauzibil şi real. Mai mult chiar, parcă e apă de ploaie!

Fantastic writing, fantastic acting, all around amazing. Damian Lewis and Claire Danes are awesome together.

Mi-am ales deja un serial nou de urmărit. Are filmat doar un sezon şi episoade mai scurte ca durată. Se numeşte Silicon Valley şi voi scrie şi despre el, numai să-l termin!