Continuăm cu şi despre facebook şi astăzi:

6. Parola contului meu o ştiu doar eu!

7. Că tot am pomenit cuvântul „invidii”, da, oricât de absurd ar suna e adevărat. Facebook-ul este o platformă virtuală în care toată lumea postează doar evenimentele cele mai frumoase, pozele cele mai reuşite. Aşa că mi s-a întâmplat să mi se spună cu un fel de invidie de cât de bine e de mine că am o grămadă de prieteni şi că eu călătoresc mult! Dacă vă uitaţi la categoria Travel, chiar nu călătoresc mult, cât despre prieteni, într-adevăr, sunt mulţi, dar sunt puţin departe de mine în marea majoritate a timpului! Evident, nu o să-mi fac selfie-uri cu mine atunci când sunt singură şi tristă, ci voi pune pe facebook momentele dragi cu oamenii buni din viaţa mea. E atât de simplu şi de realist.

Facebook

8. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face, cu alte cuvinte, nu polua peretele nimănui excepţie făcând anumite cazuri: dacă persoana respectivă ar fi foarte interesată de ceea ce urmează să-i postezi sau dacă sunteţi prieteni foarte, foarte buni şi vă permiteţi. În rest: abţineţi-vă! Personal, m-am trezit cu melodii via youtube de muzică populară pe wall şi nu, nu m-am bucurat pentru că, deşi ştiu să dansez pe muzică populară şi fac asta la nunţi, eu nu ascult niciodată muzică folclorică acasă, în timpul meu liber, pentru că nu-mi place. Nu o urăsc, nu mă deranjează la alţii, dar nu apreciez Nicu Novac la mine pe wall.

9. Dacă te pui să comentezi status-ul unei persoane, fă-o cu respect şi fii la subiect! Tot ce e pe lângă, e absurd şi de prost gust!

Twitter / Descubre

10. Dacă ai părinţi pe facebook, acum depinde şi de relaţia voastră, fii atent! Am văzut comentarii de la mame luate prin surprindere la vederea pozelor fiicelor lor cu berea în mână sau fumând. Priceless! :))

Ar mai fi câteva lucruri, dar la grămadă: nu înjura pe nimeni şi nici nu jigni, scrie cât de cât corect gramatical, nu-ţi da like la propriile postări sau poze  (ştim cu toţii că îţi plac că bănuim că din acest motiv le-ai postat), nu insista cu cererile de jocuri şi tot felul de aplicaţii că devii enervant şi încearcă să păstrezi o limită în toate, adică really now, chiar nu ajută pe nimeni imaginile distribuite cu animale masacrate sau copii bolnavi! 😦