sunt cam stresată în ultima vreme că trebuie să fiu în mai multe părţi deodată. de fapt, cam aşa mi-a trecut toată vacanţa de vară!

vai de capul ei de vacanţă, că de 2 ani de zile tot aşa o ţin!

aşadar,  lungile concedii din timpul verii de care am avut parte ca profesor au fost nişte oribilităţi!!! mda, vedeţi, pentru asta invidiază lumea profesorii! :))

anul trecut, examene mari şi stres. Anul acesta, spitale şi stres. Şi drumuri.

am uitat de drumuri! păi cum să uit de drumuri când eu mă plimb una-ntruna cu te miri ce, pe cine ştie unde că, evident, planurile mele de a da de permis de conducere în aceasta vară s-au dus şi ele pe apa sâmbetei că, recitiţi mai sus, „spitale şi stres”. automat, s-au dus şi cele cu achiziţionatul unei maşini!

acum întocmesc la documente şi nu pot să înţeleg cum de am adunat atât de multe hârtii în aproape 3 ani de învăţământ în sistemul de stat românesc. dacă ar fi lângă mine cineva acum, ar vedea următoarele: hârtii lângă mine în pat, hârtii pe masă (pe toată masa!!!, pe vreo 4 categorii în mai multe dosare cu nşpe file cu foi A4 în ele), hârtii pe dulap (de fapt, şi pe şi în dulapuri, că-s mai multe), pe fotolii şi pe scaune şi mai înainte erau şi pe jos, dar de respectivele m-am ocupat! Ei, şi în toată debandada asta, acum mai sunt şi supărată pe mine că o anumită adeverinţă nu are o anumită ştampilă de la o anumită persoană pe ea…de parcă aş fi robot şi le-aş putea ţine minte pe toate, ceea ce nah, până acum am făcut-o, dar în condiţia de „spitale şi stres” se pare că am uitat o chestie.

Bureaucracy I / Bürokratie
via pinterest.com

Închei rândurile astea şi-mi mut nasul din blog spre alte documente că e numai 00.31 a.m. şi eu mai am chestii de făcut! adică, încerc să mă organizez pentru zilele următoare că iarăşi mi se suprapun mai multe chestii! Măcar de mi-ar spune cineva că toate astea au o finalitate care să mă bucure pe termen lung, dar nu, asta-i viaţa, nimeni nu poate garanta nimic! De fapt, ce e sigur vreodată în intervalul acesta dintre naştere şi moarte numit viaţă?