Am primit ieri un mail revelator de la o persoană care înseamnă foarte mult pentru mine. Nu ne-am mai văzut dintr-o lună martie a unor ani trecuţi, irelevant însă, pentru că noi două avem o conexiune mai altfel. De fapt, ştiu sigur că o legătură puternică între doi oameni care au împărtăşit la un moment dat o experienţă intensă există şi pentru alte persoane. A mea nu-i unică, deşi doar pentru sufletul meu, evident.

Nu pot să redau paragrafe aici cu extrase din mail pentru că poate că „lauda de sine nu miroase a bine” în ochii unora, dar eu, pentru mine, mi-aş dori să mă pot vedea la fel de „mare” ca om, ca persoană, precum sunt percepută de astfel de fiinţe dragi care au avut cărări comune cu mine pe parcursul vieţii, fie ele şi de scurtă durată.

Şi mi s-a mai spus un lucru, iar dat fiind faptul că vine din partea unei persoane trecute de 40, iau tot ce-i mai bun posibil din cuvintele respective. Şi da, făcând abstracţie de citate inspiraţionale şi filozofii via facebook şi alte mijloace de socializare, vă spun, unele cuvinte au rezonanţă şi ajung la noi cu adevărat doar atunci când sunt spuse de persoana potrivită în momentul prielnic.

Carpe diem, dragilor!

"Momentum comes from taking your insights and trying to apply them well in small ways. Share what you know in service and more insight will come. Promise." — Susan Wilkinson #TheCuratedSoul