1. Am cunoscut multă lume frumoasă, inside out, şi deşteaptă tare în doar patru zile. Sunt bucuroasă că întâlnesc oameni cu care am puncte în comun şi cu care pot conversa fără pauze absurde.

2. Că tot suntem la acest capitol: mereu mă uimeşte felul în care oamenii se plac (sau nu!) din prima şi prieteniile care se leagă instant.

3. Daaar, e tare greu să fii foarte prietenos şi să te faci plăcut tot timpul! Nu că n-aş fi aşa, sunt!…dar le am şi eu pe ale mele când vreau să stau singură şi încruntată. :))

4. Am impresia că atrag ciudaţii de pe troleu.

5. Dintr-o altă perspectivă, cea a unui nou job aici, şi deci a unui nou început, Timişoara mi-a părut tare străină în primele zile! Precizez că am mai lucrat aici şi că am locuit 4 ani jumate în inima Banatului, ca să nu mai vorbesc de fiecare weekend în parte în care am venit în vizită la prieteni în ultimii trei ani…Se pare că sentimentul respectiv e posibil în ciuda faptului că ştiu bine oraşul. Nu aş fi crezut!

6. Mai mult ca sigur, chestiile de mai sus ţin de zona mea de confort care acum lipseşte cu desăvârşire! DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!

7. Iubesc Prospero!

8. Oja OPI Liquid Sand aplicată pe unghiile mele ţine 5 zile! În cazul în care vreţi să daţi pe o ojă peste 30 ron!

9. Am sărbătorit 27 de ani printre persoane necunoscute sau cunoscute de foarte puţin timp. Nu m-am simţit în niciun fel anume, dar mi-a plăcut mult un curs la care am participat atunci. Pe alocuri, am avut parte şi de unele părţi uşor frustrante. Tot de ziua mea.

10. Acum că sunt în Timişoara de o săptămâna nu reuşesc să găsesc o pereche de pantofi pe plac. Înainte, când veneam doar în weekend adică, găseam la orice oră ceva perfect de cumpărat sau probat.

11. Nu sunt singura din familie care începând cu luna septembrie s-a mutat! Bianca, verişoara mea primară, s-a mutat şi ea la Baia Mare! Tot la fel, nesperat şi neprevăzut! Dar e bine!

12. Realizezi că eşti foarte obosit când uiţi că ai ciocolată în geantă şi o găseşti după două zile! :))

13. Am un badge nou cu o poză cool. Şi sunt norocoasă că eu chiar am ieşit bine. Noroc cu blondul din păr că a decolorat imaginea şi nu am ieşit în stil amerindian.

14. Pe 15 septembrie o să-mi fie cam greu. Atunci încep copiii şcoala!

15. I love this list of things to keep a positive outlook.