Mă gândeam mai înainte cum aş putea să scriu eu aici ceva care să-mi placă şi mie nespus de mult, adică să notez chestii care să mă bucure, lucruri care să-mi încânte privirea şi peste un an când poate, fie din greşeală, fie intenţionat, mă voi întoarce la aceste cuvinte să văd ce stări m-au mai încercat.

Doresc să punctez cum, în seara asta, la întoarcerea de la lucru, o fetiţă blondă şi buclată mi-a făcut insistent din mână atunci când maşina tatălui ei aştepta verdele la semafor, iar eu eram la geamul troleului. Nu ne cunoaştem, dar pe bune, atât de multă familiaritate între două blonde cu ochi albaştri nu s-a mai văzut decât printre cei înrudiţi! :))

Iar o altă chestie care m-ar interesa e cam ce se poartă toamna asta! Şi nu, nu am răbdare să citesc ultimele trenduri, deci notez de la mine putere, ce se poartă toamna asta pentru mine şi pentru colegii mei de la lucru. Luaţi aminte de la un (ne)cunoscător:

Aşadar, astăzi, luni, 13 octombrie 2014, lumea purta tricouri, şlapi şi fuste diafane în Timişoara. Colegii din Cehia, Polonia şi din Olanda văd în vremea de la noi un fel de paradis şi profită de ea la maximum. Cehii sunt cei mai dezbrăcaţi! Colegii din Mauritius mănâncă cu poftă la cantină (unde mâncarea e cam lipsită de gust şi cam undercooked!) căci mâncarea de la noi le pare exotică tare! Eh, aţi privit vreodată aşa cârnaţii noştri? Eu nu! Ah, da, iar colega din Serbia vrea să-şi deschidă un grill sârbesc undeva lângă birouri ca să avem ceva la îndemână pentru masa de prânz, deşi zice că-i încântată şi de oferta timişoreană în acest sens!

Nu ştiu cum de am sărit de la haine la mâncare, dar lately se cam poartă libanez- când vine vorba de restaurante în Timişoara, cât despre haine, nu prea mai ştiu ce se poartă exact că tare-mi pare un fel de Londra pe străzile din oraş din punct de vedere vestimentar! Adică, fete în pantaloni scurţi, fără ciorapi, iar lângă, un nenea  în palton. Rochiţe cu volănaşe, în picioare cizme. Balerini decupaţi la purtător, asortaţi cu eşarfe groase la gât. Scuzaţi-mi lipsa de informaţii în acest sens, dar recunosc cu mândrie că vineri seara eram şi eu prin oraş îmbrăcată într-o rochie de vară (cu mânecă 3 sfert totuşi) şi nici măcar nu am avut nevoie de sacou peste- atât de frumos era afară! Nu ştiu cât mai ţine timpul acesta cu noi, dar chiar şi aşa, apreciez!

Şi pentru că sâmbătă dimineaţa am planificat o vizită la un talcioc, sunt curioasă tare de ce o să găsesc pe acolo…de-ar fi ceva de genul (vedeţi voi mai jos!) nu m-aş supăra deloc:

https://i0.wp.com/media-cache-ec0.pinimg.com/originals/40/08/b1/4008b1ff8f6e211a41ef12ce8af0e880.jpg

Voi reveni cu impresii! Pinky promise!