Atât de rece m-a lăsat de data asta black friday.ul ce doar a trecut încât nici măcar nu m-am sinchisit să mă uit pe vreun site după vreo ofertă sau măcar doar aşa, să trag niţel cu ochiul. Nici măcar nu mi-am mai citit blogurile preferate căci toate erau cu chestii legate de această întâmplare.

Drept îi, simt că nu am nevoie de nimic extra acum, iar de ce am eu nevoie, vizite medicale adică, nu cred că sunt cu reduceri consistente vineri o dată pe an, aşa că de data asta am spus un foarte mare PAS!

Black Friday ecard humor.  Weigh in... Black Friday: Yea or Nay?

Cu toate astea vineri seara, după programul de lucru, m-a lovit brusc o nevoie acută de dulce…aşa că am zis că aş putea merge până la Segafredo la mall să mă felicit singură cu ceva bunătăţi pentru munca depusă din timpul săptămânii! Evident, câţiva neuroni au uitat să facă nişte conexiuni necesare căci eu, care eram foarte departe de tot ce înseamnă black friday, am uitat să nu este aşa şi pentru restul omenirii timişene.

Mno, la mall teroare, după cum era destul de clar! Am avut noroc că eu cu cele două fete cu care am fost am găsit imediat şi loc de parcare, din seria noroc constant de şoferiţă blondă! 😉 Nu eu!

Apoi, norocul nu s-a terminat căci am găsit locuri şi la îngheţată unde am cam poposit şi am stat destul de mult de vorbă! A fost mega relaxant, deşi în jurul nostru era un fel de haos, cu oameni mişunând din toate părţile, cărând aparatură electro+ casnică ba în braţe, ba în spate! Îngheţata a fost bună, în cazul în care vă întrebaţi, iar mie mi-a plăcut tare mult acest black friday. O să mai vreau aşa! Şi voi mai face întocmai! 🙂