Bate vântul pe acest blog de la un timp şi nu pentru că nu m-aş gândi că nu am ce spune sau că nu mi-aş dori să scriu. Am din plin şi de povestit, şi de arătat, doar că timp fizic nu am prea avut la dispoziţie.

Ultimele săptămâni au fost foarte pline la noul job şi au fost momente în care m-am simţit epuizată psihic şi fizic. Cu toate acestea, mi-am găsit timp să călătoresc prin Transilvania alături de nişte colegi, pentru că da, deşi nu foarte convinsă, am făcut-o şi am plecat în excursia pe care o pomenisem aici în ultima postare! Am văzut locuri frumoase care mă fac mândră că sunt româncă şi am împărtăşit multe lucruri din cultura nostră românească unor colegi din Mauritius căci eu am fost singura româncă a grupului şi pe alocuri, deşi obositor căci am fost şi ghid, traducător, copilot, organizator şi alte cele, simt că am făcut un lucru nemaipomenit!

Într-un fel, am văzut cum e de cealaltă parte şi cât de important e să fii o gazdă faină! Când eram în Franţa am fost plimbată în multe excursii şi oamenii aveau grijă să mă simt nemaipomenit de fiecare dată! Am făcut fix la fel acum, semn că am învăţat din bunătatea altora şi am dat-o la rându-mi mai departe, deşi am realizat lucrurile astea la fix o săptămână după.

Mai mult decât atât, am fost părtaşă la îndeplinirea unui vis. Aceşti oameni şi-au dorit din tot sufletul să vadă zăpadă căci ei au văzut+o doar în filme şi la televizor. Cine era lângă ei când a nins ca-n poveşti în Braşov? 🙂 EU!

Eram fascinată de fericirea lor şi am fost impresionată când mi s-a mulţumit, din tot sufletul şi cu cea mai mare căldură, pentru prima ninsoare din viaţa lor! Nu am vorbit eu cu Big Boss.ul nostru din cer pentru asta, dar chiar şi aşa lumea m-a asociat cu un fel de Crăiasă a Zăpezii!

Cred că acesta a fost cadoul meu de Crăciun! Şi mi l-am făcut singură căci nu mi s-a mai întâmplat să fiu atât de aproape lângă nişte oameni care-şi îndeplinesc un vis! Şi e al naibii de fain să simţi şi să vezi bucuria lor atunci când ştii că şi tu ai fost părtaş la asta!

Iarnă frumoasă tuturor!