La lucru, alături de noii colegi am organizat un Secret Santa şi, ca urmare a extragerii bileţelelor, fiecare avea de făcut un cadou unui coleg. Cui, nu ştia nimeni exact până în momentul oferirii cadoului!

Eu pot să ţin secrete, nu e mare problemă! Nu eram câtuşi de puţin curioasă cine ce îmi cumpără. În schimb, am fost foarte implicată când a venit vorba de cadoul pe care a trebuit să îl ofer eu! Drept urmare, tot ce îmi doream era ca, cel care urma să-mi facă mie cadou, să fi fost la fel de implicat în toată povestea!…

Ştiu, poate sună copilăreşte, dar am avut o oarecare traumă rămasă de pe urma facultăţii unui Secret Santa organizat cu colegii de grupă. Atunci, eu am fost la fel de implicată, dar persoana care urma să-mi facă mie cadoul, nu  doar că nu mi l-a adus în ziua respectivă căci nu venise la facultate, dar nu mi l-a dat nici a doua, sau a treia zi şi tot aşa.  Evident, ea- persoana în cauză adică şi-a primit cadoul, dar nah, ce trebuia să dea la rându-i nu mai conta, right?

În cele din urmă a catadicsit, la mai bine de o săptămână să-mi aducă şi mie cadoul meu şi era ceva… ca să fie acolo. O cană urâtă de Crăciun pe care mult timp am tot folosit-o, dar nu ca să beau ceva din ea, ci ca recipient pentru vopseaua de păr atunci când mă vopseam acasă. Atât era de urâtă! :)) Lecţia pe care mi-a dat-o faza respectivă: niciodată nu fac cadouri cu specific al unor anumite sărbători, ci chestii de care oamenii să se poată bucura pe parcursul unui an întreg!

Revenind la prezent, cu emoţiile la zi, mai era o chestie care nu-mi dădea pace. Mă gândeam că ar fi interesant să văd totuşi ce transmit noilor colegi şi cum îi inspir atunci când vine vorba de cadouri pentru mine.

Am avut parte din nou de o surpriză! De data asta, tare faină! Deci cumva, acest nou Secret Santa a spălat traumele celui anterior căci am primit un cadou care mi-a plăcut şi care mi s-a potrivit: o sticlă de vin (Chardonnay), ciocolăţele şi o pereche tare finuţă de cercei.

Am rămas puţin uimită când am văzut vinul! Deh!…Mă înţelegeţi de ce! :)) Dar mi s-a spus că e din acela „numai bun pentru fete” ! Păcat că nu pot să îl degust chiar acum că iau un tratament cu antibiotice, dar cerceii vor fi purtaţi chiar în această seară căci merg la balet! 🙂

Acum că mi-am descărcat sufletul şi că mi-am rezolvat o traumă, mă declar mare fană a tuturor acţiunilor de genul Secret Santa! 🙂