Mai puţin şi se termină anul 2014, nu pe neaşteptate, asta-i sigur, ci cu lista de idei măreţe-n faţă,  la sfârşit de an, pentru a vedea câte din rezoluţiile promise nouă înşine le-am trasat şi în viaţă, nu doar cu creionul pe o hârtie.

Ştiu că am făcut schimbări mari de anul trecut şi până acum, ştiu că am învăţat multe despre oameni şi dexteritate tehnică, despre un nou domeniu, şi poate despre viaţă în general. Nu toate schimbările mă bucură acum! Dar ştiu că nu am niciun regret.

Sunt om şi poate că îmi pare rău că nu s-au întâmplat nişte lucruri, dar nu au ţinut cu adevărat de mine, că de ţineau, ar fi fost palpabile acum. Cu tot cu poze! :))

O să-mi iau lista de rezoluţii la un moment dat şi o să încerc să văd dacă ies pe minus sau cu plus la final de 2014. Mai amân puţin momentul căci, poate voi aţi reuşit, dar eu nu sunt încă prinsă în spiritul sărbătorilor şi nu pot să mă desprind cu mintea de locul de muncă, mai ales că de mâine începând de abia intru în concediu. Aştept să mă odihnesc de sărbători căci de câţiva ani încoace asta înseamnă de fapt sărbătoarea: ODIHNĂ! Şi da, vine la pachet cu liniştea.

Pot sări peste sarmale, cozonaci şi tot restul: voi fi fericită în patul meu din camera mea, la mine acasă, la ţară, cu cărţile mele, cu motanul şi căţelul meu, dormind şi cu foc aprins de tatăl meu pentru mine.

One note at a time.