Între un sleep well tea de la Cărtureşti şi un Breezer cu gust de pepene verde (e mai mult suc), mi-am găsit puţin timp să vă spun că 2015 se anunţă un an în care voi munci mult, muuult, mult.

Am adormit cam ruptă de oboseală (ai fi zis că-s mamă de 3 copii) nopţile încât până şi noaptea cu lună plină nu a mai însemnat nimic în viaţa mea şi astfel se face că în noaptea aia cu visatul ursitului eu am visat un întreg ansamblu folcloric! Singura părere de rău e că nu am visat un ansamblu din Ţara Moţilor că bărbaţii de acolo în izmenele lor tradiţionale arată bine.

Mi-am pus nişte targete de atins în luna ianuarie şi mi-am zis singură că e un lucru prea bun ce am gândit eu atunci aşa că, pentru a le bifa cât mai repede, imediat după ce am scris asta, am ieşit cu colegele de apartament la un vin fiert în oraş. Şi fiţi atenţi, deşi stăm împreună, de abia atunci am descoperit puncte în comun!

Până una alta, un gând trist: pierd mai mult timp pe drum spre lucru dimineaţa şi seara căci a fost deviată ruta troleului cu care merg şi chiar regret tare minutele respective că reprezintă timp pierdut din viaţa mea. Mi-e dor de perioada în care făceam aproximativ 10 minute până la lucru şi încă schimbând localităţile…

http://25.media.tumblr.com/cb900162faa8acd0f9e68d90f55d8adb/tumblr_mmzqu0KQXW1qb5t88o1_r1_500.png

De citit, televizor şi reduceri nu am avut timp.

Trebuie să recuperez în weekend.