Nu, nu vorbim despre nervii mei de această dată, ci de ei la modul general. Şi cum nu am avut ce face vineri seară, la o şuetă cu colegii de lucru, am îndrăznit să ridic problema: ce faceți la nervi, oameni buni? Cum reuşiți să vă calmați?

Un tip a spus că aleargă până scoate toți dracii din el, o colegă a spus că înjură mult în gând, iar la volan cu voce tare. Sau că îşi mângâie pisica!

Mai sunt şi oameni care fac curățenie la nervi sau fete care-şi iau pe rând toate hainele din şifonier şi le rearanjează. Apoi am mai primit şi varianta unei băi cu spumă sau citirii unei cărți…

22171d8cf516b186cd12f5561204c8b2

Mai cunosc persoane care la nervi plâng sau care vor să fie singure: singure de pe fața Pământului dacă s-ar putea! 🙂 Şi nu, nu exagerez deloc!…

Ultima oară când m-am enervat, mie mi-au roşit urechile pentru că trebuia să fiu diplomată şi să nu-mi arăt frustrarea, neputând aplica ceea ce fac eu când mă enervez: vorbesc cu oamenii apropiați mie! Pun mâna pe telefon şi sun pe cineva şi povestesc cu lux de amănunte ce mi s-a întâmplat. Uneori sun chiar mai multe persoane ca să mă descarc dacă generatorul nervilor e unul important. Aşa se face că în decembrie, la nervi, mi-am sunat o mătuşă din Maramureş, apoi o prietenă, iar după m-am jucat cu căţelul şi mi-a trecut destul de repede.

Voi cum faceți la nervi? Cum vă descărcați? Există metode care nu dau greş niciodată?