Documente puse frumos în bibliorafturi, fiecare lucruşor la locul lui, vase murdare niciodată în chiuveta din bucătărie, hainele ordonate după culori în şifonier, aspirat, călcat, spălat, aerisit. Banii din cont număraţi şi chivernisiţi. Liste cu tot ce trebuie făcut şi până când. Ordine-n gândire şi-n acţiune. FIX CUM EU NU SUNT!!!

De bani nu am grijă. Nu ştiu niciodată exact câţi am! La fel cum nu ştiu în nicio lună cât mă costă întreţinerea unde stau şi ce plătesc atunci când plătesc pentru ceva. Cât mi se cere, dau, bucuroasă că nu trebuie să fac eu plăţile respective şi având încredere în fetele cu care stau în chirie! :))

De călcat, mai puţin, de aspirat, doar când nu sunt obosită! Dacă aş avea o zi întreagă la dispoziţie să fac curat, chiar aş face, dar cum seara sunt prea obosită şi în weekend vreau să dorm, nu se prea aplică. A nu se înţelege că totuşi, din timp în timp, îmi mai sacrific câte-o sâmbătă cu un foarte mare regret.

Nu prea am grijă de sănătatea mea, deşi beneficiile corporaţiei sunt endless, iar eu nu am profitat de niciunul dintre ele că, deh, nu am timp din nou! Nu am mai făcut nişte analize de sânge banale din 2012. Şi nu-i o laudă!

Evit şi cumpărăturile căci îmi par o foarte mare pierdere de timp. Cumpăr câte ceva din mers, dacă-mi iese în cale câte-un magazin. În cele mari nu am niciun chef să merg singură: din momentul în care ai intrat într-unul dintre ele pierzi cel puţin o oră.

De mâncat- dezorganizat total, mişcare- inexistentă, stres- din plin!

Destul de clar că nu fac multe chestii bine şi că ar trebui să schimb câte ceva. Nu ştiu când însă! Că sincer, mi-e prea frig să fac ceva cât încă e iarnă afară. Aş sta doar în bârlogul meu pe care cu greu îl părăsesc în fiecare dimineaţă ca să mă îndrept spre lucru!

Oraniza-m-aş să mă organizez, dar nu acum!…mai târziu niţel!