Publicat în Uncategorized

despre fecioare la locul de muncă, şi nu numai


Numai ce descoperisem ieri, ca un făcut, că două colege, superioare ierarhic, pe care le apreciez tare mult din punct de vedere profesional şi cu care lucrez direct, se află sub acelaşi semn zodiacal precum mine.

Nu ştiu, tâmpenie sau nu, toata chestia asta cu astrologia îmi place! Adică eu chiar mă regăsesc în toate caracteristicile zodiei mele (de care sunt mândră tare, de altfel), iar la locul de muncă, de fiecare dată când era câte o fecioară, hop şi eu pe lângă ea! Dar doar aşa, fără ca măcar să ştiu iniţial data naşterii- atracţie a personalităţilor probabil!

Pe plan personal, e prima oară când mă întâlnesc cu o Fecioară bărbat. Eu născută pe 9 septembrie, el pe 10, un an distanţă. Ah, pardon! Un an şi-o zi! Şi, pe lângă faptul că mi se îndeplineşte o dorinţă mai veche -şi anume să am şi eu un iubit care să fie în stare să ţină minte din cap data naşterii mele (fără remindere pe telefon sau informaţii luate de pe facebook!)- e foarte bine. Foarte bine în sensul că sunt 150% EU cu el! Şi  înţeleg că până acum eram cam 80% ceea ce sunt eu de fapt în relaţiile anterioare. Procentajul lipsă era ca să-i fiu pe plac celuilalt care era altfel.

Dar cum acum suntem la fel, nu mai face nimeni niciun efort de nicio parte. Totul e natural! 🙂

virgofun

Şi ştiu că nu am nicio încheiere pentru ce scriu aici, dar nici nu-i cazul! Voiam doar să mă laud! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s