Un recensământ al fondurilor mele nestatornice s-a dorit a fi făcut de mine însămi pentru a realiza pe ce mi se duc banii. Și stăteam și bifam mental una alta, nelipsite în fiecare lună, când hop îmi pică ochii pe niște umerașe prinse în afara șifonierului. Toate pline cu rochii noi! ALE MELE!

Așadar, de nu mai știu când încoace, am adaugat două rochii Mango (cumpărate online de pe site-ul lor) una roz și una portocalie pe care încă nu le-am purtat, și alte două rochii New Yorker (spre a-mi spăla păcatele, recunosc că una a fost cadou, iar cealaltă, tot așa- nescoasă din perimetrul dulapului; cât despre culori, una e roz, alta e orange). Can you see a pattern here?!!!

Mai adaug alte două rochii Little Mistress (una roz corai, alta albastră- nepurtate și ele, ambele cu dantelă și tafta). Ultimele două au fost cumpărate pe baza unor vouchere câștigate în urma unui concurs foto de care am amintit la un moment dat aici- am fost cuminte și votată de echipa mea și voucherele au venit la mine!

Evident că, trăgând linie, observ că din 6 rochii noi doar una a fost o singură dată purtată deci, ca să zic așa, nu e ca și cum nu aș fi avut ce altceva să port, așadar cumpărarea lor nu era un lucru musai, daaar sunt atât de drăguțe și prețurile par atât de bune încât te cam păcălești și le vrei pe toate!

Și ca să vedeți că unele lucruri nu-s întâmplătoare, am să mai adaug încă două rochițe. Soră-mea mi-a pasat una nouă aseară, care ei nu-i vine bine, iar viitoarea soție a vărului meu primar mi-a dat materialul aferent viitoarei mele rochițe pentru o altă tură de domnișorit la nunți! Pentru mine, a 5a deja! :)) Iar materialul respectiv, deși nu o să vă vină să credeți, este…roz!

pink dresses

Se pare că trec print-o etapă nouă în viața mea: portocalie-roz-roz corai. Noroc cu nota discordantă făcută de rochița de la soră-mea care e albă!

Vrând să-mi păstrez onoarea de shopaholică mică în devenire, declar că-mi mai trebuie doar niște sandale, și-un costum de baie și ochelari de soare noi și… și…restul banilor îi voi cheltui cu cap, pentru nunți și vacanță adică! 😉