Se oferă câteva ingrediente: o ea, peste 1.70m,  în jur de 35 de ani, căsătorită cu un nenea mai în vârstă și plin de bani căruia i-a făcut un copil (cu planul intenționat de a fi și singurul, evident!).

Are studii înalte. A avut joburi în poziții bune la care a ajuns prin alții, dar pe care s-a priceput să le păstreze cât de cât. E isteață, știe chestii, doar e oportunistă și ambițioasă.

Zâmbește mereu cu o dantură impecabilă (falsă precum intenția) spunând ca își iubește jobul cu program de la 9 la 6 și că pentru ea e doar ceva anti plictis- uită să precizeze că până la el fusese șomeră, între joburi și/sau întreținută.

În weekend, iese în club. Fără soț. Cu prietenele ei cele mai bune. Din aceeași tagmă, desigur! Își postează poze cu cocktail-uri în ultimele outfituri cu etichetele unor designeri locali care vând bine. Ceasul de pe mâna stângă este auriu cu pietre swarovski.

Uneori, seara târziu, pe timp de vară, când copiii sunt în vacanță, se vorbesc ‘fetele’  și îi aduc și pe cei mici la terasa cea mai cea din oraș. Fiecare are un singur copil, un singur soț bogat, cel puțin o diferență de 10 ani între ea și soțul, minim un tatuaj, minim un selfie, minim un check-in. Copiii sunt la fel de fashion precum mamele lor. Brandurile de pe hăinuțele lor minuscule sclipesc în noapte.

Uneori, discret, cât să nu se prindă lumea, ca un fel de vag reminder, pomenește pe facebook sub o poză doar cu ea câte ceva despre pițipoance. Sau despre cum ea este o fitză.

Și zâmbete! Multe, multe zâmbete!