Day 3:

Ziua de azi a fost una plină pentru mine. Ca să mă asigur de asta, m-am trezit la 6 dimineața, spre disperarea (tacită) a prietenului meu. Nu am făcut-o intenționat, doar că adormisem la 10 ieri seară, ruptă fiind de oboseală, şi la 6 eram aptă să-mi sărbătoresc ziua de naştere.

Mi-am primit cadoul, după care am servit micul dejun la hotel.

20150909_072608

(Mâine va fi rândul prietenului meu să îl primească pe al lui!)

Hotelul nostru nu e cel mai cel. Fetele care se ocupă de el sunt cam zăpăcite: întâi ne-au cazat într-o cameră cu 3 paturi. Le-am spus, ne-au dat altă cameră. Apoi ne-am dus să le cerem prosop, apoi iarăşi să le cerem ceva de acoperit. Deşi ne mutaseră, uitaseră efectiv de toate celelalte demersuri utile. Hotelul mai este şi plin de români, azi de la balconul de lângă noi l-am auzit pe Salam (sau Guță) că, deh, bucureştean la mare… Apoi s-a luat curentul în tot hotelul şi nu am mai auzit vocea suavă a nimănui.

Şi pentru că nu mai venea curentul, prietenul meu s-a dus să întrebe care-i baiul. Un român că, alt ‘deh’, şi bizonii au concediu, intrase din plin în stâlpul de electricitate lăsând în beznă o întreagă localitate.

Un foarte mare plus rămâne priveliştea de pe balcon. Parcă nicăieri nu e aşa frumoasă! Şi ne vom cam bucura mâine de ea când vom sta închişi căci va ploua toată ziua. Şi azi s-au anunțat ploi, dar am avut noroc şi doamna Elada ne-a servit cu o porție sănătoasă de nori şi cu temperaturi suficient de faine încât să apuc să fac baie în Mediterană.

Recapitulând, de ziua mea am primit un cadou frumos, m-am bălăcit în ape cristaline ( Cristi din Banat are competiție, nu glumă!), am plătit în avans pentru o croazieră, am mâncat gyros şi am vizitat puțin Nidri şi Lefkas, ne-am făcut selfie-uri şi poze cu iahturi, am citit şi terminat o carte şi m-am bucurat la mesajele şi urările de ziua mea de la cei dragi şi de la prieteni.

20150909_192539

20150909_193336

Pentru mine a fost perfect! Mâine o luăm de la capăt, de data asta, de ziua Lui de naştere! 🙂