1. Mi-aș fi dorit o vacanță leneșă cu muuult mult somn și stat în pat, mâncat, citit și tastat. Nu, nu regret sub nicio formă vacanța avută în septembrie! O alta! O vacanță la vacanță. Daaar nu-i bai, am avut din plin parte de asta în weekend. Recuperare la lene adică!                                          11147242_10153370276164335_6793009227991318596_n
  2. Când scriu pe blog și să întâmplă să fie și prietenul meu pe lângă mine, nu are voie să vadă niciun draft! Vede doar produsul final când îmi citește blogul! Nu știu de ce, dar prea asociam scrisul aici cu solitudinea, iar acum deși nu mai sunt singură când scriu, tot trebuie să nu se uite nimeni la ce fac! :))
  3. Ne-am hotărât că mai vrem să mergem pe undeva la plimbare acum că e din nou frumos afară! Așa că săptămâna viitoare mergem într-un loc cu mulți dovleci.
  4. Mă gândeam eu așa (cum m-am mai gândit și în anii trecuți!) că deși grea, cred că viața de expat e faină și ai ce povesti, iar oamenii pe care îi cunoști dețin parcă mai multe povești, iar fiecare loc nou descoperit parcă are altă mireasmă…Așa că m-am îndrăgostit recent de niște bloguri ale unor femei care povestec cu drag din alte țări și tare frumos și bine le zic!
  5. Duminică, în Timișoara, a fost ultima zi de Octoberfest. Am fost și noi sâmbăta trecută, dar din 4 oamenii, eu am fost singura care a băut bere atunci. Ne-am mai dus o tură și ieri să bem must! Și să-mi cumpăr ciocolată de casă!.
  6. În fiecare dimineața nu știu cu ce și cum să mă îmbrac. Așa că am luat decizia desfacerii sacului vidat cu hainele de toamnă-iarnă. Deși încă mi-e greu să cred (după vara asta pe deplin caniculară, plus septembrie super călduros), trebuie să admit și eu: gata-i vara! Mirela, trezește-te! Suntem deja în octombrie. Ai nevoie de haine (mai) groase!
  7. Ca un făcut, după ce că am rămas într-o ușoară pană de bani după vacanță și a trebuit să fiu mai atentă luna asta, eu mi-am găsit o grămadă de chestii de cumpărat: 2 perechi de pantaloni, obiecte mărunte de mobilier, …pe care le-am luat! Mai o săptămână până la salariu, mai una! :)) Sper să nu mai cumpăr nimic important până atunci!
  8. Am și citit câte ceva. Acum sper să termin o carte. Alta-i gata! O să scriu cât de curând și despre ele!
  9. Mă cam stresez cu serviciul. Nu prea știu dacă așa sunt eu, stresată când vine vorba de lucru pentru că-s perfecționistă sau pur și simplu serviciul meu e de așa natură. Am același job de mai bine de un an deja, dar tot nu reușesc să mi-l scot din cap atunci când sunt în timpul meu liber (fie weekend sau vacanță)! Iar partea asta chiar nu-mi place!
  10. Am găsit o manieră în a împăca varza cu capra (și invers!) așa că de 3 ori pe săptămână, after work, mai dau meditații la 3 fetițe. Cu precizarea că programul meu de muncă se termină la 6. De unde energia necesară? Păi, după ce că fac ceea ce iubesc mai mult (lucrul cu copii+ engleză), mai îmi rotunjesc și veniturile, iar orele respective, de după orele din corporație, îmi aduc o satisfacție sufletească de sute de ori mai mare. Mi-e dor de profesorat, nu mi-e dor de învățământ însă!