1. Nu mai știu cu ce să mă îmbrac dimineața (deși mă repet!). Combinații peste combinații fac, ajung la lucru și-s nemulțumită de mine și de cum cum arăt, dar tot mai amân puțin…încă puțin…până să trec la palton.
  2. Trebuia să am audit marți. Dar nenea auditorul a sărit peste mine și a stat doar la o colegă din echipă. Nu am avut emoții atât de multe pe cât m-aș fi așteptat, semn că presimțeam eu că nu o să mi se întâmple. Oricum, interesant proces. Și ce mai meserie! :))
  3. Ieri, pentru că a fost o oarecare zi de miercuri, eu am primit flori.12072531_10153375432579335_897599495101098899_n
  4. Azi, într-o banală zi de muncă de joi, am avut meditații cu un copil care e atât de vesel și de fericit încât, de fiecare dată, indiferent de cât de obosită aș fi, îmi schimbă și mie starea de spirit în mai bine.
  5. Am cam tras de mine săptămâna asta. Drept urmare, foarte obosită fiind, aseară am adormit la 10 și m-am trezit singură în noapte la un moment dat. Am verificat ceasul, spunându-mi în gând că sigur e ora 2 a.m. și că mai am de dormit destul până să trebuiască să mă trezesc de tot ca să ajung la lucru. De fapt era 7.15. Într-un sfert de oră îmi suna alarma…
  6. A reînceput sezonul serialelor, nu?
  7. Nu am apucat să-mi termin cartea, dar în schimb…
  8. M-a apucat și pe mine nebunia de joc ce tot circulă pe facebook, PixWords. Oricum este team work, ca ne punem capul la contribuție atât eu, cât și prietenul meu. Tip: cuvintele-s traduse cu google translate și de multe ori asocierea poză-cuvânt e absurdă.
  9. Am reînceput să beau ceai verde. La mâncare, foarte multă pâine toast în ultima vreme. Și cam întrec măsura cu Toortitzi.
  10. Eu nu am nici acum card de sănătate și cum ultima dată când am sunat la Casa de asigurări să văd de ce nu mi l-au trimis și mi-au închis în nas, nici nu mai vreau să aud de incompetența ‘dumnealor’! Pe bune că le-aș face reclamație, dacă asta ar schimba lucrurile cu ceva…