În imaginea de mai jos dau din casă, adică vă povestesc despre micul nostru ‘proiect’ de cuplu.

12188792_10153414630534335_489517254_n

După cum vedeți, vorbim aici despre un mic recipient colorat (cumpărat de la Jumbo) care conține o serie de bilețele. Pe bilețele se află scrise de mână locuri pe care vrem să le vizităm în weekend, deci din țară sau din imediata vecinătate.

Extragem pe rând câte un bilețel și respectăm conținutul, adică facem noi cumva să ajungem acolo. Evident, nu suntem atât de absurzi încât dacă avem chef de altceva să nu schimbăm direcția: așa se face că, de când am alcătuit acest mic proiect și până acum, noi am văzut deja Straja, Retezat, Valea Jiului și am fost până-n Grecia, bifând și Serbia cu Macedonia. Doar că nu mai extragem alt bilet până nu-l bifăm pe cel extras…Cam asta e singura condiție!

Și cum primul bilețel a fost extras în iunie sau iulie de către Ovidiu și noi l-am dus la îndeplinire de abia zilele astea, vă voi povesti în cele ce urmeaza puțin despre locurile care au fost trecute pe el: Sarmizegetusa și Lacul Cinciș din Hunedoara.

Ajunși acasă aseară, l-am extras eu pe al doilea după ce am spus cu voce tare că simt că, de data asta, va fi un loc din județul meu, Caraș-Severin. Îl extrag și brusc, simt o oarecare dezamagire când văd că pe el scrie Parcul Național Retezat…noroc că a reacționat Ovidiu la timp și mi-a spus că noi l-am vizitat deja astă-vară și că am uitat să scoatem bilețelele cu locurile deja văzute (mai mult ca sigur avem și unul cu Straja!). Avea dreptate și mi-am amintit discuția avută! Așa că l-am pus deoparte, alături de cel pe care tocmai îl îndeplinisem și l-am extras pe al treilea care, într-adevăr, avea să fie din Caraș-Severin! Culmea, un loc în care nu am fost nici eu! 🙂