Știu că au trecut 11 zile de atunci, nu-i bai, nu a trecut chiar atât de mult, deci pot să rememorez nițel și să spun cum a fost. În afara faptului că ne-am plimbat prin Sibiu fără mașină, în ultima zi din an am ajuns pe Păltiniș unde eu nu m-am dat nici cu sania, nici cu schiurile, însă prietenul meu s-a dat cu un fel de sanie alături de colegul lui de bancă din liceu. Ne-am plimbat mai mult, am făcut poze și am băut o cafea la Apres Ski.

20151231_14310920151231_14485120151231_151446

Ne-am întors seara la pensiunea în care eram cazați, ne-am încălzit și ne-am mai revenit, apoi ne-am adunat într-o cameră la povești urmărind diverse canale tv. Nimic interesant cu excepția intervalelor în care se difuza în direct spectacolul Retro Revelion din centrul orașului. Ne-am făcut un selfie cu Cotabiță, el la televizor, noi în fața ecranul, iar când s-a făcut 11 p.m. și, după ce ne-am încurajat unii pe ceilalți să facem acest pas, am ieșit din nou afară în frig cu direcția Pieței Mari. Am mai prins-o pe Dida Drăgan (căruia eu îi dădeam maxim 60 de ani, deși ea are 70) și pe Adrian Daminescu. Apoi s-a făcut 12:00.

Ne-am pupat, ne-am îmbrățișat și ne-am urat La mulți ani! cu paharele de șampanie în mână. Eu am fost puțin dezamăgită că nu au fost artificii, ci doar un joc de lasere deloc impresionant.

Apoi pe scenă a venit Francesco Napoli și atmosfera s-a mai încălzit. Am cântat (atât cât am știut și mai degrabă fals= nu am vorbit atât de multă italiană în viața mea, iar eu nu vorbesc italiană!) și am dansat (avem și filmuleț). It was fun! Eu una m-am simțit bine! Apoi a urmat pe scenă formația Riff, dar noi am plecat că ne cam ajunsese frigul (-15 grade).

Ne-am dus în vizită la niște prieteni unde am servit prăjitură și vin, iar pe la 4 dimineața ne plimbam în căutarea unui taxi care să ne ducă înapoi la pensiune (ajunsesem la -19 grade).

În noaptea dintre ani am găsit cu o foarte mare ușurință taxiuri în Sibiu, și la dus și la întors. Pe lângă asta, căsuțele de Crăciun erau deschise, deci avea toată lumea de unde cumpăra ceva de băut sau de mâncat. Ai mei prieteni au optat pentru sandwich de la Subway, eu mi-am luat porumb fiert de la o căsuță. Toată lumea mulțumită. 🙂

Avem și o poză de la miezul nopții, cam neclară că eu eram în mișcare când am făcut-o, dar suficientă încât să observați că I was really, really happy, ceea ce vă doresc și dumneavoastră în noul an! 🙂

20151231_233622