Am găsit acest titlu salvat într-un draft uitat pe aici de anul trecut și mă gândeam că se potrivește întocmai perioadei de acum. Știu, afară plouă și temperaturile au scăzut, dar primăvara e deja instalată în sufletele noastre!

De când mă știu am iubit venirea primăverii, începând cu sfârșitul lui februarie când simți că iarna își sfârșește energia și continuând cu sutele de mărțișoare și flori de pe tarabele începutului lui martie!

În mod surprinzător, primăvara aceasta m-a întâmpinat cu mai multe flori și mărțișoare decât mi-aș fi imaginat nemaivorbind de mărțișorul special cu inelul de logodnă sau de de un altul numai bun de folosit în bucătărie: un mixer vertical. 🙂

Cu toate acestea, știți ce m-a făcut să simt cu adevărat primăvara anul acesta? Lăstarii panseluțelor semănate de mâna mea care au ieșit la iveală la numai o săptămână de când m-am ocupat de ghivece! Mă uit zilnic la ei așteptând cu mare nerăbdare să crească mari și să înflorească!

Apoi, pentru o primăvară începută cu dreptul atunci când ploaia își face de cap, neapărat să mergeți la cinematograf să vedeți Zootopia! Eu am fost sâmbătă seara și tot ce pot spune e că animația este superbă având o poveste bine închegată cap-coadă cu personaje cu voci renumite și cu enorm de mult umor! Nu am mai râs de foarte mult timp cu atât de multă poftă!

Apoi, bucurați-vă de zambile, frezii, primule, narcise, lalele și câte și mai câte alte flori minunate care au împânzit orașul deja așteptând cu mare drag explozia ce va avea loc pe 8 martie!

Puneți mâna pe o carte bună, plimbați-vă prin parcuri și prin muzee, vizitați orașele din vecinătatea domiciliului vostru, faceți poze și bucurați-vă de viață că numai mâine nu-i poimâine și ne trezim că a trecut și primăvara asta și că nu ne-am bucurat de ea așa cum trebuie! 🙂