Binecuvântatul și multpreamăritul weekend pe care îl așteptăm cu toții săptămână de săptămână este aici! Și tu ce faci în el? Sper că nu îl pierzi degeaba, e musai să faci ceva măreț, să bei, să dansezi pe boxă, să te dai cu capul de pereți…not!

Nu simțiți că e cam multă presiune în media și, în general, în jurul nostru cu ce facem în weekend. Când te întreabă cineva dacă ai planuri, îți vine să îndrugi câte-n lună și stele, nu care cumva să spui că tu de fapt nu ai nici cea mai mică idee…Sau că vrei să zaci sau să dormi! Valabil și pentru sărbători sau vacanțe.

 

versus

Ce mă enervează pe mine e că uneori, dar doar uneori, presiunea asta de a face ceva anume la sfârșit de săptămână gets to me, too! După o săptămână grea, sunt cel mai fericit om dacă dorm în neștire și mă odihnesc lăudându-mă cu asta la toată lumea, însă dacă mă lovesc măcar puțin de un moment de plictis după o altă săptămână nu-la-fel-de-obositoare, parcă regret că nu profit la maxim de timpul meu liber. Timp liber care e destul de redus.

Până una alta, la o adică, recunosc că aleg cu ușurință a doua variantă! 🙂