Știu că nu mai e cazul să folosesc termenul de vacanță că sunt om mare și la noi se zice concediu atunci când ne luăm zile libere, însă eu prefer în continuare termenul de vacanță că-mi sună mai bine. Sună a puțină (sau mai multă) libertate, a timp frumos și mult plimbat, a dimineți leneșe și a picioare desculțe prin mare. Mai sună și a limonadă rece, a adiere de vânt din serile calde și a înghețată cu aromă de fructe de pădure.

În dimineața asta sunt puțin mai fericită decât de obicei pentru că am făcut aseară rezervările necesare vacanței de vară…eu care voiam să scriu aici că nu știu exact unde să merg în vacanță, să fie Muntenegru, din nou Grecia, sejur prin Austria sau un traseu prin 4 capitale europene (Budapesta-Bratislava-Viena-Praga)?

Până la urmă va fi o combinație de 3 țări, însă nu prea seamănă deloc cu aceste patru idei inițiale, deși Muntenegru a rămas în grafic. În mod cert, asta nu înseamnă că renunțăm de tot la destinațiile de mai sus, sănătoși să fim că mai mult ca sigur, în timp, ne vom îndrepta spre toate.

Locul ales arată așa de sus:

efbefd0fe7507fa5d4a9588ca85fd57e

sau așa de la nivelul solului:

af1fe84aaef81b0bf2d8ebe4bf792d05

De abia aștept sfârșitul lui iulie!